- Poruka
- 16.622
Toliko smijesan da je jedan Jelacic imao ovlasti ukinuti kmetstvo, krenuti sa vojskom na Madjarsku i zauzeti Medjimurje.
halo! kraljevina hrvatska u austriji pod baronom jelacicem?
kuc kuc, ima li koga u toj tvojoj glavi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko smijesan da je jedan Jelacic imao ovlasti ukinuti kmetstvo, krenuti sa vojskom na Madjarsku i zauzeti Medjimurje.
baron jelacic od oca Franz Freiherr von Jelačić i majke Anna Portner von Höflein, sluzio kod Vinka Knezevica
komendija ziva![]()

Granice kraljevine Hrvatske-Slavonije (koja je jedina u AU imala autonomiju i vlastitu vojsku). Od 1848 njoj se (barem sluzbeno) pridruzuje i Dalmacija.
Sto se tice jezika evo ti, pa citaj:
![]()
PS. Nisi mi razjasnio onu tvrdnju o okupaciji.
Славонијо.
Опет иста прича. Српска ујдурма.
Па имаш линк и погледај. Срби немају везе са овим.
Ово пишу ......НАЦИОНАЛНО ОСВЕШЋЕНИ ДАЛМАТИНЦИ.![]()
Da vidimo sta kaze Milorad Buha na tu temu
Naravno, Stipe Mesić izbegava da objasni da su Istra, Kvarner i Zadar ustupljeni Jugoslaviji, a ne Hrvatskoj, jer želi da, za svagda, uskrati Srbiji pravo na deo jadranske obale.
ganz Dalmatien...
zaboravio si da je dio Pavelic poklonio Italiji![]()
У праву си, али си заборавио једну ствар...
И ИТАЛИЈА ЈЕ ЧЛАНИЦА НАТО-а.![]()
Da će jedna članica NATO-a ići protiv druge? 
Dalmacija nikada po mentalitetu nije bila deo hrvatske, veliki deo dalmosa se borio u partizanima i izginuo na sutjesci....
Mislim, izjednačavanje Hrvata s ustašama i onda odvajanje Dalmatinaca od Hrvata po toj osnovi. 
pa ja ne pricam o tome kako se ko opredeljuje i sta misli da je. to je stvar ubedjenja i ne ulazim u to dal je neko juce musliman, prekjuce turcin a danas bosnjak niti me interewsuje dnevna politika.
govorim o etnickoj pripadnosti koja nema blage veze sa opredeljenjem.
Dokaži da su svi Srbi po etničkoj pripadnosti Srbi. Tko o čemu, Srbi o mitologiji. Među svim tim današnjim dičnim "Srbima" ima bezbroj Vlaha, Ilira, Bugara, općenito Slavena, pa čak i Hrvata. Da, etnički Srbi.
Što ja sve neću pročitat ovdje? 
Pazi ovoga, otkad otkopao temu i sad zapenio da piskara..

Imaš problem?![]()
Imaš problem?![]()
halo! kraljevina hrvatska u austriji pod baronom jelacicem?
kuc kuc, ima li koga u toj tvojoj glavi?

Tema nije zanimljiva. Bila bi ok da se dalmatinci izjasnjavaju kao etnicki Srbi i nakon odvajanja se pripoje Srbiji.
![]()
Nisi ti bas cist ...

Bez spamanja, molim.![]()
Bome, otvorit ću ordinaciju. Čini se da je potrebna. Što me briga što je tema stara 2 godine?Tko se želi prikačit, neka slobodno. Ostali nek ne zagušuju prostor nebitnim komentarima. Ne zanima te, slobodan si.
![]()