- Poruka
- 33.624
SANDRINAbg:Ma jok tebe...ja bih svedocila da si celu noc bio sa mnom... 8-) :razz: (smajlistobali)... :wink:
moramti priznati da si zaista hrabra....

mislim... eh ne mogu trenutno ni da mislim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SANDRINAbg:Ma jok tebe...ja bih svedocila da si celu noc bio sa mnom... 8-) :razz: (smajlistobali)... :wink:
adem_ks:moramti priznati da si zaista hrabra....ops: eh sto nisu i ovi muski na tebe
:razz:
mislim... eh ne mogu trenutno ni da mislim.... kasnije cu to objasniti
![]()
adem_ks:avatar ko avatar je bio bez veze, ozbiljno. a kada ce??? ja mislim nikada a ti???
na ovom si casu malo dremala, iako si inace za desetkumali adađo:kuš ije te nona, mislim moraću da ti je spomenem , ako ovako nastaviš......
adem_ks:na ovom si casu malo dremala, iako si inace za desetku
ps. posalji mi "prevod" na pp
hehe, mozda sam malo i preterao, al' ti si krivadem_ks:podvuceno: pa gde bi ja pretio???
a za ono ostalo![]()
![]()
i nemoj i ti ko salve da me "krstis":grin:
nisammislio da ti "crtam" ali ...Salvantis:hehe, mozda sam malo i preterao, al' ti si kriv
Ybga bin-ademe, ja se malo zezam a ti odma' poceo da kukas (po vasem starom obicaju) kako ti pretim, pokusavam da te ubijem, silujem, kradem pesme za Evroviziju, pa jos nasao Adadju da se zalis...
A meni ionako ne treba mnogo, pogotovo kad ste vi u pitanju
Kako si krenuo jos ces stvarno Karlu da mi navuces za vrat.....
@salve
ma iskompleksirana siptarska budala, nemam pojma o cemu prica
Stavlja ovde UCK oznake, a mene optuzuje za otkud znam sta....
JEL ajdemi jesam ti i ukrao nesto????
@adem
po zakonu i pokusaj je kaznjiv
pa kosovo salve, kosovo... sam pokusaj...@salve
pokusaj cega idiote?
STA SAM TO 'POKUSAO' ?!
Da te nisam povredio nekako?
Aj seti me kad to bese, posto pojma nemam o cemu pricas...
Samo nemoj NATO da zoves@adem
ps. malena reci salvetu da mi ne preti ops: ops:
adem_ks:nisammislio da ti "crtam" ali ...
pa kosovo salve, kosovo... sam pokusaj...
on to prodaje fore vama, i vi to znate, ali ne znate da vas i od rusa to ceka...rusi samo traze vecu cenu da vi vas prodali. :|mali adađo:na nivou pokušaja , da otmete će zauvek i ostati......
je l sam ti kazala ademe da je Buš u ratu sa vama teroristima, a tek Putin![]()
adem_ks:on to prodaje fore vama, i vi to znate, ali ne znate da vas i od rusa to ceka...rusi samo traze vecu cenu da vi vas prodali. :|ops:
![]()