патриота са великим П

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DACO ja sam tebe smatrao za ozbiljnog diskutanta,koji barata argumentima,kad sad vidim da se i ti hvatas za price rekla-kazala,ovo ti stvarno nije trebalo,mozes ti i bolje da branis svoje stavove,nije vazno sto su nam poneka slicni i ponekad se razlikuju ali pusti te kuloarske i kafanske price,ne dolikuje to tebi!

Hvala na poverenju... Imaš bonu...

Ipak...

Ja verujem da su priče o tome vrlo ozbiljne... Prema tome, neću više raspravljati o Ivani, jer smatram to grehotom (samim tim što verujem u istinitost toga)...

Nadam se da će se još neko ko je zna, osvrnuti na ovo što sam rekao, čisto da vidimo o čemu se radi...

Ovo nisi sam smislio.........:hahaha:

ovo mora da ste imali kruzook mentola sa krste.........:rotf:

a045.gif

Prema ljudima poput tebe evolucija je bila nemilosrdna........

milim da ja to bio primer lošeg uticaja sredine ,puno su ga maltretirali i kinjili ,
psihoza neurozis izazvana lošim odnosima u porodici može se samo sumanjti da nikada nije prerastao period zaljubljenosti u majku koju je poistovetio sa ocem, pa je došlo do konflikta u psihi pa u Dragošu vidi mamu ali mu je Al Bandi figura oca,što je i jedno i drugo apsurd ako nije usvojen ,jer bi Al da mu bude mama, a Dragoš nebi da mu bude tata,pa su onda svi zajedno postali pripadnici Alijanse za proseravanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back