Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
DACO ja sam tebe smatrao za ozbiljnog diskutanta,koji barata argumentima,kad sad vidim da se i ti hvatas za price rekla-kazala,ovo ti stvarno nije trebalo,mozes ti i bolje da branis svoje stavove,nije vazno sto su nam poneka slicni i ponekad se razlikuju ali pusti te kuloarske i kafanske price,ne dolikuje to tebi!
Ja verujem da su priče o tome vrlo ozbiljne... Prema tome, neću više raspravljati o Ivani, jer smatram to grehotom (samim tim što verujem u istinitost toga)...
Nadam se da će se još neko ko je zna, osvrnuti na ovo što sam rekao, čisto da vidimo o čemu se radi...
milim da ja to bio primer lošeg uticaja sredine ,puno su ga maltretirali i kinjili ,
psihoza neurozis izazvana lošim odnosima u porodici može se samo sumanjti da nikada nije prerastao period zaljubljenosti u majku koju je poistovetio sa ocem, pa je došlo do konflikta u psihi pa u Dragošu vidi mamu ali mu je Al Bandi figura oca,što je i jedno i drugo apsurd ako nije usvojen ,jer bi Al da mu bude mama, a Dragoš nebi da mu bude tata,pa su onda svi zajedno postali pripadnici Alijanse za proseravanje