Alekasandar2
Iskusan
- Poruka
- 5.546
Plava Bilja:A ja glupa i neotesana....![]()
Pa, vidis ti to, Sale![]()
E, moja Biljo, ne dobio ja proliv kada vidim ko se sve kune u Patrijarha i ko postade veliki Srbi naprasno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plava Bilja:A ja glupa i neotesana....![]()
Pa, vidis ti to, Sale![]()
Jadan covek, sta mu bi :shock:Kohen:izvuci neki post gde ja govorim o SPC u negativnom kontekstu...........![]()
NE POSTOJI.............!!!!!!!!!!!
Ali, u tvojoj ogranicenoj sivoj masi, onaj ko nije radikalni klovn, ne moze biti vernik.......boze moj........zamisli , vernik, a ne podrzava Tomu i Acu, mentole.....??
Nisi ti , sigurno merodavna da meris i ocenjujes moja osecanja prema Patrijarhu ........
A to, sto je za tebe SPC = radikali, PatriJoti, mentoli.............ne znam samo odakle vam ta ideja i to pravo, da svojatate SPC , kao mentolsko - domacinsku svojtu????
Pa kada bi SPC, zaista bila crkva radikalne stranke, i slicnih sekti, ja bi onda bio Budista![]()
Plava Bilja:Jadan covek, sta mu bi :shock:
Znas sta, ti si jednostavno strashan, ti u svojoj ostrashcenosti i mrznji ne biras ni reci ni epitete, ali, promasio si.
Nadji neku novu zrtvu, dosta ih je ovde koji su tvoj pogani jezik osetili na svojoj kozi, pa pokusaj ponovo, mozda oni imaju nesto jaci zeludac, ja nemam!
Ma, bas :wink:Alekasandar2:E, moja Biljo, ne dobio ja proliv kada vidim ko se sve kune u Patrijarha i ko postade veliki Srbi naprasno!
Sale, nije, ali da se uljudimo, ovo je ipak tema za poshtovanje.Alekasandar2:jao, Biljo jadna, zar i tebe strefi ko i mene?
![]()
![]()
![]()
:-D
Sve sto napise, vise govori o njemu nego o meni, pa nema ni potrebe da Jomini intervenise.Alekasandar2:Kohen, nemoj Bilju da mio vredjaš. Joooominiii!
Plava Bilja:Sale, nije, ali da se uljudimo, ovo je ipak tema za poshtovanje.
Mada, osecam neke psihosomatske tegobe![]()
Plava Bilja:Sve sto napise, vise govori o njemu nego o meni, pa nema ni potrebe da Jomini intervenise.
Treba ga staviti na ignore i zavrsiti s njim!
Laku noc, SaleAlekasandar2:pa on je stalno te na ignore, te nije... nekako mi ga žao ponekad. Mada ima velike šanse da ode opet na ignore
Pa, sta ako je stajao na bini sa Mladicem i Karadzicem?
Ja bih i sad stajala da sam nesto u prilici
Fagypont:Ne može se očekivati ni manje ni više od organizacije koja skriva najtraženije balkanske koljače, blagosilja Arkanovce pred polazak u pohode smrti, prećutno podržava zločine koji su srpski,organizacije čiji članovi "krste" dečake iza oltara,šalju policiju u pozorište,podižu zlatne krstove i vozaju se besnim džipovima po Beogradu dok nacija grca u bedi.. Organizacija se zove SPC..
Happy b-day,dear Pavle..
Kohen:izvuci neki post gde ja govorim o SPC u negativnom kontekstu...........![]()
NE POSTOJI.............!!!!!!!!!!!
Ali, u tvojoj ogranicenoj sivoj masi, onaj ko nije radikalni klovn, ne moze biti vernik.......boze moj........zamisli , vernik, a ne podrzava Tomu i Acu, mentole.....??
Nisi ti , sigurno merodavna da meris i ocenjujes moja osecanja prema Patrijarhu ........
A to, sto je za tebe SPC = radikali, PatriJoti, mentoli.............ne znam samo odakle vam ta ideja i to pravo, da svojatate SPC , kao mentolsko - domacinsku svojtu????
Pa kada bi SPC, zaista bila crkva radikalne stranke, i slicnih sekti, ja bi onda bio Budista![]()
nocna mora:Neka jos dugo bude medju nama i neka mu bog da dobro zdravlje i bistar um
Eraserhead:E pa o tome i pričam.
Ti možeš da stojiš uz ratne zločince. Ti si niko i ništa i govoriš samo o sebi.
Kada to radi patrijarh on govori o organizaciji.![]()
Gucanin:Р и Р нису ратни злочинци. Откуд ти знаш, да ниси можда био у Сребреници? Они су оптужени за ратне злочине...
Obersturmfuehrer:i opet, ni hitler nije zlocinac.
Stavise, on cak nije ni optuzen za zlocine.