Da.Crnja je bio na granici muzičke "genijalnosti" ili se radio ko zna čime.Nema više dobre muzike
Majkl je kralj a ona Madonna samo neke truća traća pesmičice
Glupi Merikanci
Broj 1 po šuntavilu
Jedan Majkli za veselo društvance u ćošku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Crnja je bio na granici muzičke "genijalnosti" ili se radio ko zna čime.Nema više dobre muzike
Majkl je kralj a ona Madonna samo neke truća traća pesmičice
Glupi Merikanci
Broj 1 po šuntavilu
Jedan Majkli za veselo društvance u ćošku
Pa i šveca Dženet se lepo ogrebala uz batinu popularnost, inače umetnička familija.Da.Crnja je bio na granici muzičke "genijalnosti" ili se radio ko zna čime.
. . . . , voleo je da se kiti sa Srpskim belim orlovima, zatoPa i ovde mu klicali:
Majkle Srbine
Zaboravila sam zašto.
Jadan, prop'o![]()
O tvom talentu da sviraš u posebnu frulu da ne pričamo. . . . , voleo je da se kiti sa Srpskim belim orlovima, zato
Pogledajte prilog 1760628Pogledajte prilog 1760629Pogledajte prilog 1760630
. . . . , zvanicna verzija, je, da se obesio o radiator.!?Dzefri Epstein se samoubio nozem u ledja u americkom zatvoru najveces stepena obezbedjenja
Verujes li u to?
. . . , ko ce kome nego svoj svome, . . . . . , u krug, u krug, ja i moj drug. . . . a krog je zatvoren, i samo za njih i drugove, ono samo na tarabi stoji JAVNA licitacija ili prodaja, . . .tako da, . . .hey, gud lak nekst tajm.!?To je bila caka tih privatizacija, samo jedna banka je odredjena po danu aukcije, mozda i za mesec aukcije, ne znam, ali samo jedna banka i i onda ako ti bas ta banka, ne druga ne da bankarsku garanciju , to sam pitao , onda ne moze ucesce na licitaciji...
Tako ustvari dobijaju kontrolu nad privatizacijom, jer banka nece dati garanciju nikom ko nije odobren, i onda mozes da ladis jaja sa parama...
A pare same po sebi nisu dovoljne, cak ni garancija bilo koje druge banke....jer bi mi banka koja hoce da mi da kredit dala i bankarsku garanciju...za taj iznos..
A razlog zasto sam ja bio u toj prici je sto je to islo kao mimo agencije za privatizaciju , tj nije bila u bloku privatizacija gde si morao direktno da dodjes na grljenje sa Bubalom ili nekim od dodeljenih ministara, npr Rasim Ljajicem....kao npr Flora Becej i slicne firme....koje ne bi isle na privatizaciju dokle god se ne nadje tip koji ce da calne milion evra mita za ministra koji postaje kao domacin na ekskurziji , ti postajes njegov klijent i onda ti sve zavrsava ali nekad su bili nemoguci, tj imali su zahtev menjanja akcija...ali to ja nisam hteo jer nisam imao novca...ali ni drugi koji su imali nisu ulazili u takve dilove ponekad, jer mora da kupis neku sasvim desetu firmu koja te ne interesuje, da bi kasnije izmenjao akcije i dobio onu koja te interesuje...a da se ne vidi kakve sve mucke rade Bubalo i kompanija..
nezvanična verzija da je živ i zdrav u Argentini, jeltako?. . . . , zvanicna verzija, je, da se obesio o radiator.!?
Taj advokat je umro u 80-toj godini, i to kod svoje kuće.Samo ubio se, skočio kroz prozor.
Putin ga gurnuo.