Nađen mrtav advokat Džefrija Epštajna, a tek napunio 80 godina

Da.Crnja je bio na granici muzičke "genijalnosti" ili se radio ko zna čime.
Pa i šveca Dženet se lepo ogrebala uz batinu popularnost, inače umetnička familija.

Kao i u svakom polju postoje neka pravila, ali i urodjena unikatna genijalnost.
Prisećanja radi, Majkli je svaku pesmu mesecima obradjivao, dodavao, oduzimao, kitio, menjao... Ali kad pušti na radijo to se vrtele stanice, čekao se album u redovima dizadje u magazi....

reknimo da u ovoj numeri postoji deonica koja kase vrti unazad zvuči "I Love God"
Dok su tamo neki Beatlsi, Led Zeppelini i ostala bratija unazad prizivali nečastivog, dotle je Majkli jopet gurno prs u oko Sveckim Velemoćnicima a oni svoju sujetu ne prašćaju ni rodjenoj majci (a jbg prokleto se okotilo pa ne može bolje ni da bude)...

Pa i ovde mu klicali:
Majkle Srbine :hej:
Zaboravila sam zašto.
Jadan, prop'o:(
. . . . , voleo je da se kiti sa Srpskim belim orlovima, zato

a Michael Jackson wearing Serbian Order of the White Eagle with Swords 3. grade.jpg
Michael Jackson wearing Serbian Order of the White Eagle with Swords 3. grade.jpg
Serbian Order of the White Eagle.png

Sem rahmetli Majklija iz Junajted Stejca bila je još jedna žrtva a to je rahmetli Pete Burns (po serbski Pera Ražnjatović)

Džaba Peri što je daleke 1984 u novembru izdao mega hit sa do tada neprimenjenom elektro-tehnologijom koji je 17 nedelja bio No.1 na UK listi (mart 85-te pa nadalje)
Krvnici su zloupotrebili njegovo stanje pa ga podržali da promeni pol i da se unakaradi još brže i kao takav napusti ovaj svet.
Majkli promenio boju a Pera pol samo da bi se neko zajebavao.

To je bila caka tih privatizacija, samo jedna banka je odredjena po danu aukcije, mozda i za mesec aukcije, ne znam, ali samo jedna banka i i onda ako ti bas ta banka, ne druga ne da bankarsku garanciju , to sam pitao , onda ne moze ucesce na licitaciji...

Tako ustvari dobijaju kontrolu nad privatizacijom, jer banka nece dati garanciju nikom ko nije odobren, i onda mozes da ladis jaja sa parama...
A pare same po sebi nisu dovoljne, cak ni garancija bilo koje druge banke....jer bi mi banka koja hoce da mi da kredit dala i bankarsku garanciju...za taj iznos..
A razlog zasto sam ja bio u toj prici je sto je to islo kao mimo agencije za privatizaciju , tj nije bila u bloku privatizacija gde si morao direktno da dodjes na grljenje sa Bubalom ili nekim od dodeljenih ministara, npr Rasim Ljajicem....kao npr Flora Becej i slicne firme....koje ne bi isle na privatizaciju dokle god se ne nadje tip koji ce da calne milion evra mita za ministra koji postaje kao domacin na ekskurziji , ti postajes njegov klijent i onda ti sve zavrsava ali nekad su bili nemoguci, tj imali su zahtev menjanja akcija...ali to ja nisam hteo jer nisam imao novca...ali ni drugi koji su imali nisu ulazili u takve dilove ponekad, jer mora da kupis neku sasvim desetu firmu koja te ne interesuje, da bi kasnije izmenjao akcije i dobio onu koja te interesuje...a da se ne vidi kakve sve mucke rade Bubalo i kompanija..
. . . , ko ce kome nego svoj svome, . . . . . , u krug, u krug, ja i moj drug. . . . a krog je zatvoren, i samo za njih i drugove, ono samo na tarabi stoji JAVNA licitacija ili prodaja, . . .tako da, . . .hey, gud lak nekst tajm.!? :smeker:

Back