To je bila caka tih privatizacija, samo jedna banka je odredjena po danu aukcije, mozda i za mesec aukcije, ne znam, ali samo jedna banka i i onda ako ti bas ta banka, ne druga ne da bankarsku garanciju , to sam pitao , onda ne moze ucesce na licitaciji...
Tako ustvari dobijaju kontrolu nad privatizacijom, jer banka nece dati garanciju nikom ko nije odobren, i onda mozes da ladis jaja sa parama...
A pare same po sebi nisu dovoljne, cak ni garancija bilo koje druge banke....jer bi mi banka koja hoce da mi da kredit dala i bankarsku garanciju...za taj iznos..
A razlog zasto sam ja bio u toj prici je sto je to islo kao mimo agencije za privatizaciju , tj nije bila u bloku privatizacija gde si morao direktno da dodjes na grljenje sa Bubalom ili nekim od dodeljenih ministara, npr Rasim Ljajicem....kao npr Flora Becej i slicne firme....koje ne bi isle na privatizaciju dokle god se ne nadje tip koji ce da calne milion evra mita za ministra koji postaje kao domacin na ekskurziji , ti postajes njegov klijent i onda ti sve zavrsava ali nekad su bili nemoguci, tj imali su zahtev menjanja akcija...ali to ja nisam hteo jer nisam imao novca...ali ni drugi koji su imali nisu ulazili u takve dilove ponekad, jer mora da kupis neku sasvim desetu firmu koja te ne interesuje, da bi kasnije izmenjao akcije i dobio onu koja te interesuje...a da se ne vidi kakve sve mucke rade Bubalo i kompanija..