Raviola Vera
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jel ti jedesh snop chachkalica ili kobasice...gde bre vide kobaju od 1 cm u prechniku sem kod male dece
Ma pusti...kineska roba...![]()
pa jel ti jedesh snop chachkalica ili kobasice...gde bre vide kobaju od 1 cm u prechniku sem kod male dece
vecina od nas budu povredjeni u ljubavi pre ili kasnije (srecnici nikad).
ja sam okusio na svojoj kozi blago receno katastrofalnu igru sudbine. i patio sam, i plakao ko *****, i pio napijao se mesecima....i proslo je.
nikad ali nikad nisam do tada a ni od tad pomisljao da napakostim devojci sa kojom sam bio.
da li su neke teme ovde otvorene da bi se nekom napakostilo(ili mi se ucinilo)?
da li i vi smisljate "osvete" ili ostavljate da "ljubavne rane zaleci vreme"?
Po meni, stvarna patnja u ljubavi se javlja kada propustimo pravu priliku, a posle nema povratka, kasno je
Onda treba sebi oprostiti!

da mi je jedan dan da sam muško,
pa da vidim baš kako vi to patite![]()
vecina od nas budu povredjeni u ljubavi pre ili kasnije (srecnici nikad).
ja sam okusio na svojoj kozi blago receno katastrofalnu igru sudbine. i patio sam, i plakao ko *****, i pio napijao se mesecima....i proslo je.
nikad ali nikad nisam do tada a ni od tad pomisljao da napakostim devojci sa kojom sam bio.
da li su neke teme ovde otvorene da bi se nekom napakostilo(ili mi se ucinilo)?
da li i vi smisljate "osvete" ili ostavljate da "ljubavne rane zaleci vreme"?
povucem se i svoje rane lizem sama...pa dok traje, traje....i za to vreme cinim drage osobe sretnima...
....a jel slusas i "partibrejkers" ?

povucem se i svoje rane lizem sama...pa dok traje, traje....i za to vreme cinim drage osobe sretnima...

Isto takodje tako isto![]()

e jaka ti patnja uz novine i solju kafe....cccc....pa neznas posteno ni da patis crni zexonjo...![]()