PATNJA

vecina od nas budu povredjeni u ljubavi pre ili kasnije (srecnici nikad).
ja sam okusio na svojoj kozi blago receno katastrofalnu igru sudbine. i patio sam, i plakao ko *****, i pio napijao se mesecima....i proslo je.

nikad ali nikad nisam do tada a ni od tad pomisljao da napakostim devojci sa kojom sam bio.
da li su neke teme ovde otvorene da bi se nekom napakostilo(ili mi se ucinilo)?
da li i vi smisljate "osvete" ili ostavljate da "ljubavne rane zaleci vreme"?

Ako si bio povredjen, to znaci da si prethodno bio u iluziji:???:, nisi video istinu vezanu za tu osobu. To je samo tvoj mali promasaj. Nije razlog da nekog mrzis i svetis se, jer na taj nacin samo pogorsavas svoje psihicko stanje. Prema tome, sebe radi, misli najbolje i o najvecem neprijatelju, a kamoli o jednoj devojci koja ti je bila draga i koja pokusava da nadje svoj put.

Uhhhh kad se setim sta je meni moj bivsi priredio... patila sam bas dugo, ali
sto je neko spomenuo ovde da patimo samo zbog lose procene osobe, odn.
zivimo u iluziji. To me je bas mucilo-kako nisam uvidela kakav je onaj sa kojim sam.

Ali osveta nikakva mi nije ni padala na pamet, samo sam osecala bol.

vecina od nas budu povredjeni u ljubavi pre ili kasnije (srecnici nikad).
ja sam okusio na svojoj kozi blago receno katastrofalnu igru sudbine. i patio sam, i plakao ko *****, i pio napijao se mesecima....i proslo je.

nikad ali nikad nisam do tada a ni od tad pomisljao da napakostim devojci sa kojom sam bio.
da li su neke teme ovde otvorene da bi se nekom napakostilo(ili mi se ucinilo)?
da li i vi smisljate "osvete" ili ostavljate da "ljubavne rane zaleci vreme"?

ne, jer tada ce znati da je uspeo to sto je i hteo-da me povredi. pa zato kuliram

Back