PATNJA

vecina od nas budu povredjeni u ljubavi pre ili kasnije (srecnici nikad).
ja sam okusio na svojoj kozi blago receno katastrofalnu igru sudbine. i patio sam, i plakao ko *****, i pio napijao se mesecima....i proslo je.

nikad ali nikad nisam do tada a ni od tad pomisljao da napakostim devojci sa kojom sam bio.
da li su neke teme ovde otvorene da bi se nekom napakostilo(ili mi se ucinilo)?
da li i vi smisljate "osvete" ili ostavljate da "ljubavne rane zaleci vreme"?

...............povredjena jesam i to jako, ali nemislim da bih ikada mogla da pomislim da napakostim osobi koja me je povredila jer je volim, bas zato sto je jako volim zato me i jako boli, verovatno svi mi koji smo povredjeni nismo ni svesni da smo mozda i mi nekada nesvesno povredili tu neku osobu,ali moram priznati da sam ga opsovala bar 100 puta u naletu besa i bola, ali nista vise od toga...........osveta moze samo da se obije o glavu onom ko se sveti, a vreme neleci rane bar ne u mom slucaju...........

ja sam okusio na svojoj kozi blago receno katastrofalnu igru sudbine. i patio sam, i plakao ko *****, i pio napijao se mesecima....i proslo je.

Nisam osvetoljubiva, ali sam pobornik toga da se kolo sreće okreće. Kako mogu da se svetim nekom koga sam volela ..... i meni vreme neke rane nikada nije zalečilo .... one koje sam volela, volim ih i dan danas i uvek mi je teško što nismo opstali.... Život je čudo .....

nikad ali nikad nisam do tada a ni od tad pomisljao da napakostim devojci sa kojom sam bio.

Uvek pazljivo smislim osvetu... ali je nikada ne realizujem... vec ona posle nekog vremena sama dodje... u smislu:"Sve onaj gore vidi":ok:

Ne volim da se svetim, generalno. Ako me neko povredi onda se najrađe sklonim. Nisam od onih koji gnjave da se svete, ali nisam ni od onih koji svojim ljubevima žele svu sreću ovoga sveta. Ako me je neko povredio, a volela sam ga, želim da i on pati, ali ne zbog nekog drugog, već zbog mene. Mada nikada nešto namerno ni ne uradim po tom pitanju. Jednom se stvar sama namestila i moram priznati da sam iskoristila postavljene karte. Ali mi je posle bilo žao. :sad2: Ipak, najrađe se opredelim za opciju potpunog izbacivanja osobe iz života. Ne treba mi nikakva vest o njemu. To je nekako teško u Beogradu. Mali je grad, svi se znaju. Ali može da uspe, makar za ono vreme koj je potrebno da emocije splasnu.

Patim u samoci, ne volim mijesati druge ljude u svoje ljubavne probleme, otplacem, mucim se sa nesanicom, onda opet i opet placem i bol prodje........tacnije, umanji se, prodje tek godinama kasnije...........
Ne svetim se, nikada, iskljucim te osobe iz svog zivota, pokusavam da zaboravim i to je to..........osvete su za male ljude.......

ma da bre!
chat do katanca....
nisam ni ja bio u nekom tuznom "osveticu se" fazonu...vec smor na poslu neki likovi se cackaju pa mi zasmrdelo da su bili zajedno pa sve proslo pa krece haos...

tema ko tema ko je ebe

ma da bre!
chat do katanca....
nisam ni ja bio u nekom tuznom "osveticu se" fazonu...vec smor na poslu neki likovi se cackaju pa mi zasmrdelo da su bili zajedno pa sve proslo pa krece haos...

tema ko tema ko je ebe

pa dogadja se to...lijepo kazu neki tamo (sto su provalili kako taj...kapitalizam fercera...); don't mix business and pleasure...
ovo kod nas...heh, tranzicija, sta li je... :)

Patnja... Jedna slika umesto 1000 reči...
pensiveom3.jpg

Back