Patike

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Više volim da nosim

• Patike

• Cipele

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovakve, sa sitnim rupicama koje idu skoro do vrha patike, ne treba uzimati. Posle nedelju dana nošenja znaju da se pojave sitne pukotine između tih rupica. Nije baš da se vidi iz aviona, ali kad vam je nešto novo i debelo ste ga platili, dođe vam nekako... da popizdite... :lol:
Nema tu rupica ,to je od kevlara pravljeno i karbona ...nisu to pijacarke ,ovo je original

- - - - - - - - - -

Moj model nije takav ,ovo je elite model ,moj model je dunkman od veltrana i carbona,dobio juce,redak model ,utisak je da nisu teske ,bar za mene ,i dobro stite zglobove i veoma udobne..

Ovo su vrhunske patike ,ne bi ih nosio Lebron da su lose ,i da se raspadaju ,kako se ovde zeli prikazati ,ovo su patike za krupne momke i za momke koje zele da imaju dobro zasticene zglobove ,stopala i udobnost...

Moj model ima reflektujuci znak i pertle,za odrzavanje su lake ...

- - - - - - - - - -

Cak i pertle prave od kevlara :) to samo Nike moze

Pola broja uzeti vece ,jer one imaju specifican kalup ,mada uvek kosarkaske patike uzimam pola broja vece ...lakse se obuvaju i skidaju ,samo Lebron 6 model sam uzeo broj koji nosim na obicne patike ,jer one imaju taj klasicniji dizajn ,bazirane na air force One...

Nema tu rupica ,to je od kevlara pravljeno i karbona ...nisu to pijacarke ,ovo je original

- - - - - - - - - -

Moj model nije takav ,ovo je elite model ,moj model je dunkman od veltrana i carbona,dobio juce,redak model ,utisak je da nisu teske ,bar za mene ,i dobro stite zglobove i veoma udobne..
Dobro, izvini..:roll:
Jbt...
Ja stvarno ne razumem kako ste tako prizemni. Kao prvo, ko je spominjao tvoje patike konkretno? Ja rekoh za sve koje imaju rupice duboko na prednjem delu. A drugo, ne radi se o "pijačarkama" nego o original Nike air max patikama, kupljenim u radnji, za koje sam pukla poveću svotu pre godinu ipo-dve..
I nisu moje, nego mog sestrića.
I, ako budem našla sliku, postaviću.
Ili ne, neću.
Zabole me baš.

Air max je sranje od patika,ne mozes da uporedjujes taj air max i vrhunske sportske patike ,,,to je stvarno smesno i zalosno ...

- - - - - - - - - -

Imao sam dva modela air max original 90 tih,ali ne kao dizelasi sto su nosili,,,od prave koze pravljene ,papreno kostale ,vazdusni djon je smesan u odnosu na danasnji kvalitet..

- - - - - - - - - -

Jbt..

- - - - - - - - - -

Air max je djon ,ali to nije model air max ,veze nema sa tim ,nisi ti mene razumela ....

Novi modeli i poboljšanja u smislu kvaliteta i dizajna izlaze munjevito, skoro pa na mesečnom nivou, tako da je iluzorno govoriti o današnjim modelima i onim od pre godinu ipo - dve. Ali rupice su ostale. Možda se nekom ništa neće desiti, a možda će neko otkriti napukline između njih.
Nisam upoređivala i evo, još jednom da naglasim - nisam pominjala TVOJE lično patike. :lol:

Ti dečko ili ne znaš da čitaš, ili si malko... :mazi:

Pa imam patike koje su vise godina stare ,sto puta su kvalitetnije od ovih najnovijih ,Puma roma model koji se nekada pravio dosta kvalitetnije nego danas sam godinama nosio ,tako da nije tacno da su najnoviji modeli i bolji ,samo su unapredili kvalitet vazdusnih djonova ,tj .materijale od kojih se izradjuju ,za ostalo nisam rekao....

- - - - - - - - - -

Tako da ti moras da naucis da citas ili se ne razumes u patike ,nesto od ta dva jeste @

- - - - - - - - - -

Moje patike nemaju "rupice" tako da moje patike i ne mozes da uzmes u kontekst,model koji ih ima je od kevlara ,a rupice su postavljene radi dodatne ventilacije

- - - - - - - - - -

Kozne patike su se nekada dosta kvalitetnije pravile ,sada je tehnologija usmerena na unapredjenju sintetickih materijala ,koza se sve vise izbacuje ...postoji i sinteticka ,ali nisu sve istog kvaliteta ,ja imam na 10 godina starim patikama ,jedan deo izradjen od vrh sinteticke koze ,nigde nije pokazala ,...sto znaci da se tehnologija istrazuje ,razvija ,unapredjuje ,...ali da neko tvrdi da sve sto je najnovije da je bolje od starog ,to ne drzi vodu ...

- - - - - - - - - -

Ili primer Air Jordan 1 model ,mnogi ce reci da je patika iz 80 tih godina kvalitetnija nego najnoviji retro model,,,sada je Nike izmislio tehnologiju ,pravljenja materijala koji se zove Flyleather ,materijal sadrzi delove prave koze ,ali se to novom tehnologijom kompresuje i pravi jos jacim ....prosle godine su izasle novi modeli sa tom tehnologijom ,videce se kako ce se pokazati ....

Ovakve, sa sitnim rupicama koje idu skoro do vrha patike, ne treba uzimati. Posle nedelju dana nošenja znaju da se pojave sitne pukotine između tih rupica. Nije baš da se vidi iz aviona, ali kad vam je nešto novo i debelo ste ga platili, dođe vam nekako... da popizdite... :lol:
Ja ne pratim modu i trendove uopšte tako da me baš briga ali primećujem na mnogim modernim partikama bizarne detalje poput ovog...Ja nosim ono u čemu se osećam dobro a ne ono što ''svi nose'' to čak i prezirem.

Ja ne pratim modu i trendove uopšte tako da me baš briga ali primećujem na mnogim modernim partikama bizarne detalje poput ovog...Ja nosim ono u čemu se osećam dobro a ne ono što ''svi nose'' to čak i prezirem.

Potpuno se slažem. Najbitnije da se u nečemu dobro osećaš.
Isto i ja... :)

Moje zadnje saucony jazz trajale mi pola leta sto je neki prosek za mene sto se tice patika nemam bas srece. Sad sam uzeo ove asics https://www.google.rs/search?q=H736...AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=XTeIJ_a5ztTsfM: Moze i za bal i za tandrbal.

Ee !! Ja baš ne mogu da kažem da svakodnevno nosim patike, a i ništa mi se nije svidelo već poduže vreme. Ali ove Asics što si uzeo, predobro izgledaju... :ok:

- - - - - - - - - -

Evo ih...
DK8LuJU.jpg

Hvala ti puno, Nasao ih povoljno u djaku 8700 platio. Ako neko planira da kupuje asics neka pogleda velicinu u cm jer npr moje puma 45 su 29.5cm dok ove asics sam morao da uzmem 46.5 za 29.5 cm.

Zasto se mnogi zale na kvalitet obuce u tom Djaku ?

- - - - - - - - - -

Ja nisam kupovao obucu kod nas ,pa ima 7 godina sigurno ,,,,i nikakvih modela nema ,boje mi se ne svidjaju ,kvalitet veoma upitan ....cak sam i cuo da uvaljuju i fake patike ,a prodaju kao original po visokim cenama...

- - - - - - - - - -

Oasics nisam imao nikada ,ali sam cuo da prave odlicne patike za trcanje ...

- - - - - - - - - -

Zadnje patike za americko trziste sam nabavio ,a pre toga takodje ,i dan danas nigde nisu pokazale niti pukle ,niti rasivene ,sem na djonu ,izlizan ,ali ne mnogo ...i uvek se trudim da nabavim sto redje ,sto bukvalno niko ovde nema .

Uvaljuvaju vam fejkove zato vam patike kratko traju ....

To sto mislite da je u prodavnici ili shopu kupljeno ,pa i outletu ,ne garantuje da je kvalitet i da je original ....

- - - - - - - - - -

Sve ove patike sto sam postovao retko ko ima ovde ,verovatno niko ,i prave se u malim serijama ,neke su prilicno ogranicene serije ,i pravljene od vrhunskih materijala....

Đak je dosta skup, mislim, ali kvalitet je svuda isti, ne?

Mislis kod nas ?U odnosu na ino trziste nije isti kvalitet ,uvaljuju nam skart nazalost ,....Delta je nekada dobro poslovala ,u pocetku kada su bili uvoznici ,,,,posle se to dosta iskvarilo .Zadnje patike kod nas sam uzeo u N sportu ,doduse i dan danas ih nosim Pumine ,ali su na izdisaju ,,,,nosim ih kuci tako i po prirodi ,pored reke kada setam ....

Od Puminih patika me Roma model odusevio ,,,krivo mi je sto nisam uzeo jos jedne ...imao sam 4 modela Puminih patika....

Mnogi kazu za adidas model Neo ,da treba izbegavati ,ja sam imao dva modela adidas patika ,ali ne taj model ,pa mogu da kazem solidno se pokazale ove sto sam imao ....najbolje mi se pokazale Nike modeli ,,,,

Za ove trenutno sto imam to sam pisao ,ali ima jos dva dobra modela koje sam nosio do unistenja ,jedne kozne braon svetle kao antilop ,sa Air djonom bez vidljivih komora ,njih sam dve i po godine nosio ,ne mogu da se setim tacan model ,bile su jake igrao fudbal ,isao po brdu u setnji i nisam ih mazao sa nicim ,samo ciscenje krpom ,i na kraju pukla koza ,i jedne fudbalske ,mislim da su tiempo od sinteticke koze ,takodje dve i po godine ,isto samo odrzavanje krpom bez mazanja ili prskanja sprejom ,mlekom za kozu ...inace bi trajale 5 godina sigurno ,jos ih zimi nosio onako plitke ...

- - - - - - - - - -

Tada sam bio mladji ,budala ,e sada cenim i vise odrzavam kada kupim neki model ,pogotovo koji je skuplji,i traje ihaha...posto znam da je obuca kod nas skupa a i ponuda je slaba ,ja sam dosta probirljiv po tom pitanju.

Pa znas kako Goxy u Djaku ima dosta popusta pa to navuce ljude ,,,nikada nisam tamo kupovao ,ali mnogi se zale na kvalitet i trajnost obuce ....e sad za original dobar je Buzz shop ,ali oni nisu bas jeftini ,i Dunkshop ....a cim se dosta ljudi zali na kvalitet u Djaku ,to nije slucajno..

Ja sam poslednjih par pari kupio u Sport Vision-u i bile su i povoljne i kvalitetne. U đaku sam kupovao neke stvari za vežbanje i zadovoljan sam time.

Ja imam trenerku Umbro iz Sportvisiona ,dobro se pokazala nije lose ,,,sta znam moze da zavisi i od modela kako covek ubode ....ali nisam nesto odusevljen patikama koje su u prodaji.....skoro sam bio ovde u mojem mestu u jednom shopu,..mlako ....

Ili recimo nije vezano za temu ,jakna adidas sto imam iz Svedske crna ,one nepromocive punjene i vunom i jos necim ,kao nova ,samo prebrisem krpom taj materijal se uopste ne prlja ,,,to je kao Pu materijal presvucena ...iz 2014

- - - - - - - - - -

Imam jednu Puminu jaknu iz 90 tih godina ,doduse nije mnogo nosena ,ali materijal je boli glava ,iz Francuske 400 Frf kostala....

I jednu isto tako staru 20 godina od mikrofibera ,nije neki poznat proizvodjac ,materijal ubija kako je uradjen,isto 400 Frf ....

- - - - - - - - - -

A da ne govorim o The North Face jakni ,vetrovka ,ona je dosta nosena preko 10 godina stara i dan danas u dobrom stanju

- - - - - - - - - -

Nije vezano za temu ali od nasih proizvodjaca me Legend odusevio,imamo i mi konja za trku .

Da buzz i onaj tike shop ali tamo su asics patike od 12 do 17 hiljada za te pare mogu da kupin neke dizajnerske pa da budem glavni kad prodjem kroz korzo. Rocknrollsores, i ja mislim da su kod nas patike nižeg kvaliteta jer nije moguce da ne mogu jednu sezonu da mi izguraju. Ja imam pozitivna iskustva sa n sportom 2 modela dubokih puma patika imam vec 4 godine skoro kao nove.

Ja sa N sportom imam solidna iskustva ,ali ne planiram vise da kupujem obucu kod nas ,zato sto su na dosta modela promenili materijale od kojih su se nekada izradjivale ,....prvenstveno mislim na Pumu ,jer sam njih pretezno kupovao ....a da dajem recimo sto ti kazes preko 15 hiljada za patike ,ni na kraj pameti mi ne pada ,90 te su davno prosle kao i nemacke marke ...

Back