Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја ове твоје видим само на теренуGotivne su te to mi je bila jedna od opcija,ali su mi ipak suviše ''šarene''...Ove sam izabrao.
http://www.amazon.com/Reebok-Mens-Buckets-IV-Basketball/dp/B0031RGZ94
Ali ja ih vidim na uliciЈа ове твоје видим само на терену![]()
Ali ja ih vidim na ulici![]()
Pa ne stvarno...I univerzalne su možeš u njima da trčiš,voziš bajs,sportske su 100%...A noga se dobro oseća u njima,poluduboke su,imaju širok đon i tople su
Управо то....видим их само уз тренерицеPa ne stvarno...I univerzalne su možeš u njima da trčiš,voziš bajs,sportske su 100%...A noga se dobro oseća u njima,poluduboke su,imaju širok đon i tople su![]()
Ja sam dugo nosio i converse icon uz farmerke i somotske...A te su jako slične ovima...Mislim da idu i uz trenerke i uz farmerke/pantalone posebno crne...Управо то....видим их само уз тренерицеНе иду на неке фармерице или панталоне. Ако се спортски облачиш, онда супер
![]()
Мени не идуJa sam dugo nosio i converse icon uz farmerke i somotske...A te su jako slične ovima...Mislim da idu i uz trenerke i uz farmerke/pantalone posebno crne...![]()
Meni je jako važan aspekt udobnosti...Zato sam i glasao za patike a ne cipele...Patike cipele koje se danas masovno nose su dosta krute i neudobne...A zimske cipele su teške,ako su dobre i nepromočive...Zato volim jake kožne patike.
Ovo se lako prlja...Ulje prašina,razne ''bele supstance''Не баш често, али их носим лети...
Ово ће бити моја следећа инвестиција
![]()
или овакве....битно је да су жуте
![]()
Ovo se lako prlja...Ulje prašina,razne ''bele supstance''
Zato je generalno i bela nepraktična ne samo kod patika...
I za koje si se odlučila?![]()
![]()
![]()
Patikice, patikice....![]()
![]()
Thx,nadam se da ćeš i ti naći ove žute,video sam da ih ima u dosta prodavnica dodušeНа крају крајева, то и треба да буде најбитније, слажем се.
У здрављу да носиш своје нове патике![]()