Patike

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Više volim da nosim

• Patike

• Cipele

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Po meni najbolja zastita za koznu obucu su sprejevi ,oni nekako opuste ,omeksaju kozu ,stite od uv zracenja ,pucanja ,prasine ,obuca postane nekako elasticna ,ne kruta,,,i veoma lako se nanese i izglanca ,,i dugo moze da drzi za razliku od imalina ,nekih ulja .....jer sprejevi imaju sve najbolje sastojke ,i vosak prirodni....

Ja sam dosta izbirljiv po pitanju obuce ,na prvom mestu kvalitet stavljam ,lepotu ,udobnost ,jacinu materijala,..

Dosta cesto mi se desava da kada idem u neki shop ,retko da mogu naci neke koje mi se svidjaju ....recimo i Pumine patike mi se solidno pokazale i to model Puma roma bele od prave koze pretezno ,u kombinaciji sa eko ili sintetickom kozom ,,,,razocarao sam se kada sam video da ih sada ne prave od nature leather ,ja sam taj model imao pre 8-9 godina ,nigde nisu bile odlepljene niti je koza pukla ,ali se farba bila oljustila ,ja sam ih bas ekstremno nosio ....

- - - - - - - - - -

Trenutno imam puma basket ,ali su na izdisaju ,mada jos mogu da sljakaju ,kupljene pre 7-8 godina od prave koze

Starke

473781556_e4e08d9084.jpg

PA280218.jpg
Groblje od patika -)))

- - - - - - - - - -

Sexy -)

air max180 su kolekcionarski model retko budu ispod 100e,izgleda ne prave velike kolicine a popularne su,te konkretno su poboljsane a raniji model ima feler da puca djon,i zamisli kad se opet prodaju,salomon sam za 2 meseca urnisao na asfaltu totalno,ne znam dal bi original trajao duze a ni one ne budu ispod 100e

air max180 su kolekcionarski model retko budu ispod 100e,izgleda ne prave velike kolicine a popularne su,te konkretno su poboljsane a raniji model ima feler da puca djon,i zamisli kad se opet prodaju,salomon sam za 2 meseca urnisao na asfaltu totalno,ne znam dal bi original trajao duze a ni one ne budu ispod 100e
Izgleda da su te makserice 180 ,da imaju jaci djon sada ,gledam na netu ,tako bi i trebalo da se prave ,,,generalno to je lepa patika ,samo ne volim kada naskrabaju neke bojice ,,,ali dobro ,ima tu i lepih kombinacija

- - - - - - - - - -

Izgleda da ove maxerice imaju na djonu pkexiglas ojacanje ,ja imam takav materijal na Jordankama ,neunistivo ,prosto lepi za patos

nike-2010-spring-air-max-neon-180.jpg

- - - - - - - - - -

xaxa ma nema ovde da se nadje na e bay jedva.ja 46 nosim tek je to problem

- - - - - - - - - -

sve sam ove imao i teget,crne,sive koje su individualno dizajnirane ID samo za jednu radnju u francuskoj i ja se dokopam jednog para

vidi ove live strong
4b0e51d86c65aae691d089faf8af4017.jpg

- - - - - - - - - -

samo za bleju

- - - - - - - - - -

da nije tog djona ihahaj bi trajale

- - - - - - - - - -

Men-s-Nike-Air-Max-180-Black-White-20_04_LRG.jpg

- - - - - - - - - -

size-x-nike-urban-safari-pack-part-3-2.jpg

- - - - - - - - - -

6b9dffde09f8583f609b83b320ae4790--cheap-nike-running-shoes-nike-mens-shoes.jpg