Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.134
Pa da, samo onako ovlaš kao kad skidaš inje sa šoferke u ranu zoruznači da ne počupa tarzančiće?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, samo onako ovlaš kao kad skidaš inje sa šoferke u ranu zoruznači da ne počupa tarzančiće?
Sto bi jedan moj drugar rekao "kad sam bio mlad, visok 2 metra i imao kosu do doopeta".seksi forumaši su urbana legenda
Ne idem u Ritopek.Pa recimo češeš bulju u autobusu za Ritopek.

Bolje godine, nego autobusMene su zgazile godine!

Ne znaš ti, nisu te gazile godine pa ne znaš kako znaju da gaze. A mene je zgazio i voz i autobus, ništa ne gazi tako kao godine moja ti, ništa!Bolje godine, nego autobus![]()
moderatorkaKol'ko rece ova @nedobra da ima banki? Moderator (iz ljubomore) obrisao post...

Je l ga pokazuješ seksi - agresivno, ono kao stojiš u harmonici zglobnog autobusa za ritopeki i kad vidiš da te muva i ti mu ga odma pokažeš? Ili ipak pasivno - seljački, ono kao stojiš u ćošku zglobnog autobusa za ritopek i češeš bulju pa kad vidiš da te muva ti ga spontano izvadiš? Daj malo drame.Ne muvam
Muvaju me,, na mene je samo da pristanem i pokazem ga
![]()
nekad je pametnije cutatiKakvi su rezultati, je l iko ikad smuvao ikoga na pasivno seljački način? KO? oO
Sad bi ti svašta rekao, ali imaš više poruka od mene, a ja to poštujem!nekad je pametnije cutati
mogo bi da se pridrzavas toga
vidis, poslovica zlata vrednaSad bi ti svašta rekao, ali imaš više poruka od mene, a ja to poštujem!
Hvala!vidis, poslovica zlata vredna
..misliš na manijačenje po ćoškovima zgrada, tamnim ulazima, busevima i to?Kakvi su rezultati, je l iko ikad smuvao ikoga na pasivno seljački način? KO? oO
Sad pokušavam da zamislim pasivnog manijaka, šta on uopšte radi?..misliš na manijačenje po ćoškovima zgrada, tamnim ulazima, busevima i to?
Verujem da su takvim manijacima samo pandurke smuvavale lisice na ruke...
)))))))E naopakoNe muvam
Muvaju me,, na mene je samo da pristanem i pokazem ga
![]()
Drka k.....Sad pokušavam da zamislim pasivnog manijaka, šta on uopšte radi?)))))))
Koko uzima za ruke?Drka k.....
Nebih znala kazti....Koko uzima za ruke?
Reci neku cenu, pa će se nađemo na pola.Nebih znala kazti....