alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Шукијев таст је увек волео девојке из града
где си бре ти алергична ..нема те као зејтин 92уге![]()
![]()
Pravo da ti kazem, bilo je mnogo monotono dok se "idi amin" nije vratio sad je vec mnogo, mnogo bolje i kvalitetnije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Tema je na pravom mestu, a, svako, ko se prepoznao u ovom savrshenom,satirichnom tekstu,morace da se pomiri sa chinjenicom da je deo te "odgovorne" vecine i da ne trazi da se tema zakljucha, samo zato shto ga je zabolela istina a ne neshto drugo!
![]()
Pravo da ti kazem, bilo je mnogo monotono dok se "idi amin" nije vratio sad je vec mnogo, mnogo bolje i kvalitetnije!
Brate, al ovaj prosipa...ko nazebla foka....
Grad ciji duh se nekada osecao u taktovima pesama "devojko mala " , " April u Beogradu " ili nezvanicnoj himni grada " Beograde"......
![]()
MONTAZNE KUCE - iskustva posle dve godine
Objavljeno 02.04.2008. u 18:02, autor: zadovoljni kupac
Posle dve godine zivota u montaznoj kuci, mogu reci da sam veoma zadovoljan. Ako nekoga interesuju moja iskustva, neka pita, a ja cu probati da odgovorim.

кад може Ал Капоне да буде кандидат за градоначелника града Чикага
![]()
што не би могао и Дра$ан да буде кандидат за градоначелника града Београда
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
према њему Иди Амин
лековит је ко витамин
извини али ово је било јаче од мене![]()

Demokratija je samo za narode koji uspeju da dostignu zavidan nivo svesti i kulture......
Samim tim, srbi , kako je i dokazano mnogo puta, nazalost......nisu kandidati za bilo kakav oblik demokratije. Bar ona polovina koja podrzava imbecilnu demagogiju radikala i karikatura kao sto su Velja Ilic ili slogirani premijer........
Ona druga polovina, sa kojom saosecam, koja zeli postati deo civilizovanog sveta, mora da se pomiri sa cinjenicom da srbija , u stvari nikada nije bila prava evropska zemlja.....vise je neka cudna mesavina orijentalnog mentaliteta, chobanskog afiniteta, i komsijskih animoziteta..........nesto kao , turbo - folk drzava......mutant bez jasnog cilja i ideje......
Davno je Ivo Andric pisao da narodi koji tolike vekove provedu u robstvu, kao sto su srbi proveli pod turcima, izgube vremenom svaku mogucnost da percipiraju stvarnost , a narocito da imaju viziju buducnosti i prosperiteta.......takvi narodi, jednostavno otupe u vekovnom ljubljenju gospodareve guzice, a za racun fizickog opstanka, i nisu u stanju da prepoznaju sta je za njih dobro , a sta lose,,,,,,cesto, zato, i prave pogresne izbore....
Elem, tako je to sa dugo maltretiranim narodima, kao i sa pojedincima ......i jedni i drugi su nakon dugog maltretiranja zreli za starateljstvo.....a ne demokratiju.
lepo si im rekao...
ali djaba ne znam gde su oni ziveli tih godina kao da su ih drzali u podrumu 10 godina.
zaboravili su na neke tako lepe stvari koje su se desile sa dolaskom demokratcke vlast,
mislite da bi bili domacini evropskog prvenstva u kosarci da se nije desio 5 oktobar? domacini u odbojci,vaterpolu
jer bi se desio eurosong,jer bi se desilo da peppersi sviraju,da roling stones dodju,metalika, i jos njih bezbroj,
mislim to su stvari koje zivot znace ali niko se toga neseca. mozda zato sto takvi ljudi i neslusaju tu muziku mozda je njima dovoljna ceca i ferari crveni,modelsice,mali mrav,i bezbroj patuljaka iz granda kojima ne znam ime jer ne znam nijednu turbofolk pesmu.
10 godina nicega od 90-tih do 2000 nikakvog napretka,sjajna politika koju bi neki i sada furali...
Demokratija je samo za narode koji uspeju da dostignu zavidan nivo svesti i kulture......
Samim tim, srbi , kako je i dokazano mnogo puta, nazalost......nisu kandidati za bilo kakav oblik demokratije. Bar ona polovina koja podrzava imbecilnu demagogiju radikala i karikatura kao sto su Velja Ilic ili slogirani premijer........
Ona druga polovina, sa kojom saosecam, koja zeli postati deo civilizovanog sveta, mora da se pomiri sa cinjenicom da srbija , u stvari nikada nije bila prava evropska zemlja.....vise je neka cudna mesavina orijentalnog mentaliteta, chobanskog afiniteta, i komsijskih animoziteta..........nesto kao , turbo - folk drzava......mutant bez jasnog cilja i ideje......
Davno je Ivo Andric pisao da narodi koji tolike vekove provedu u robstvu, kao sto su srbi proveli pod turcima, izgube vremenom svaku mogucnost da percipiraju stvarnost , a narocito da imaju viziju buducnosti i prosperiteta.......takvi narodi, jednostavno otupe u vekovnom ljubljenju gospodareve guzice, a za racun fizickog opstanka, i nisu u stanju da prepoznaju sta je za njih dobro , a sta lose,,,,,,cesto, zato, i prave pogresne izbore....
Elem, tako je to sa dugo maltretiranim narodima, kao i sa pojedincima ......i jedni i drugi su nakon dugog maltretiranja zreli za starateljstvo.....a ne demokratiju.
...
Него да нам буде пљачкаши црно црвени ђилас или прашак чеда градоначелник и да се такмиче ко ће више да покраде Београд и Србију и успут попљувати што више Србе.
PS ja bi da mi demonstrirate žikino... prošla su ta vremena da isto vidim naHRTupa zaboravih kako izgleda
![]()

и њега ћу да средим не бриниPravo da ti kazem, bilo je mnogo monotono dok se "idi amin" nije vratio sad je vec mnogo, mnogo bolje i kvalitetnije!

Vidim da vam fali, malo kreativne inteligencije, pa "usvajate-usvajash, "nashe" izraze, kao shto je crveno-crna koalicija!
To su, svakom je jasno, socijalisti i radikali, ali, poshto si to kasno "otkrio" mozesh da koristish i bolji izraz za tu bagru NACIONALsrsSOCIJALISTIsps
I koja je poenta?
Shta nas zabole za tvoje trecerazredne misli i neuspeshan pokushaj da budesh satirichar?
Kakve to veze ima sa politikom?
Kakve veze tvojh stav o bilo chemu ima s bilo chim..missim,shta nas zabole kita shta ti mislish o Vuchicu,Tomi Chedi ili piramidama u Gizi?
Za to imash blog pa kuckaj bato dok ne odapnesh.
Tema je za kljuch jer veze nema s politikom.
Vidim da vam fali, malo kreativne inteligencije, pa "usvajate-usvajash, "nashe" izraze, kao shto je crveno-crna koalicija!
To su, svakom je jasno, socijalisti i radikali, ali, poshto si to kasno "otkrio" mozesh da koristish i bolji izraz za tu bagru NACIONALsrsSOCIJALISTIsps

Imaš negde Zdravka Čolića za ovog IDIja?

A kako ćeš, kao LDPovka, da progutaš crvenka u žutari ??
Čudi me da ti ne razumeš kako ova tema ima veze sa politikom. Zaista me čudi.
Bez obzira na to što nisi odrastao na "Devojko mala", trebalo bi da razumeš razliku izmedju načina života i vrednosti koje su tipične za to vreme i vrednosti koje su primarne u vremenu u kome si ti odrastao i da razumeš šta je uticalo na moralni fijasko društva u kome živiš.
Ili možda ne živiš u Beogradu, pa to ne možeš da razumeš. Ili možda nećeš. Šta god da je od toga tačno, probaj da pročitaš tekst još jednom, bez predrasuda i zamisli da ga je napisao neko drugi, možda ćeš razumeti.

Primitivni čoveče, ako nisi u stanju da razgovaraš sa ženama civilizovano, stani pred ogledalo, reci sebi:"Ja sam glup i prost" i idi među navijače, tamo nema žena, bićeš u svom prirodnom okruženju i niko ti neće zameriti ovakve ispade.
Антисрпским примитивним фашистима никад милије.