Bigl je super, veseo, druželjubiv, obožava decu i akciju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) je rase Kineski Cubasti Pas.Golokoza ali ima ih i sa dlakom,dugodlaki (powderpuff).Fibi se ne linja,ima dlake po glavi i nozicama mada ima i sitne po telu (negde-negde ali se ne vide posto su jako tanke).Nema miris,jako je druzeljubiva prema svima i obozava da se igra sa drugim kucicima (ima drugare ispred zgrade ,obozava da besni sa njima,najmanja je u onom coporu kucica a kao ravnomerno se bori sa njima,skace i juri se,kidanje od smeha...
).Pametna je i sve komande moze da nauci,samo treba biti uporan (uostalom kao i sa svakim drugim psom).Jako je cista,ne piski i ne kaki po kuci (naucena je da na moje "napolje " stane ispred ulaznih vrata,ako joj se ide,naravno
).I ono sto je jako karakteristicno za mog psa,a i za sve Kineske Golokoze,je da su jako,jako velike maze strasno privrzene za svoje vlasnike
Cena im jeste visoka (retki su) ali moze i da se nadje neko malo jeftinije leglo. Pozz
Nadam se da ce ti ljubimac,koju god vrstu odabrala,pruziti puno psece ljubavi
.
Ne znam...Jedno 300e

Tomase, problem u stanu sa velikim psom, bio to labrador ili neki drugi, može da bude rušenje stvari repom. Ali ako ti imaš dovoljno vremena da ga šetaš, ne vidim neki preteran problem. Ovo što je Labradorka opisala nije svojstveno samo labradorima već svim psima. Normalno da će dlake leteti na sve strane ako ne četkaš redovno psa i normalno da će štene biti usamljeno i iz revolta uništavati stvari ako mu vlasnici ne nađu neku zabavu dok je samo kući. Dakle, nije bitna kvadratura nego kvalitetno vreme koje provedeš sa svojim ljubimcem i pažnja koju mu pružiš. Ria i Astorela, ako se ne varam, obe drže svoje pse u stanu/kući, potraži njih dve, one će ti pomoći oko konačne odluke.
Molim vas ljudi znali netko dali svi kineski powderpuffovi imaju dugu dlaku. Ja imam štene staro 4 mjeseca i ima kratku dlaku (čistokrvni kineski kukmasti powderpuff) .......hvala

Molim vas ljudi znali netko dali svi kineski powderpuffovi imaju dugu dlaku. Ja imam štene staro 4 mjeseca i ima kratku dlaku (čistokrvni kineski kukmasti powderpuff) .......hvala