Sve sam procitala, verovatno si vec dobila na poklon nekog psa, ali ne razumem zasto chow-chow ugine obavezno u stanu?To sigurno nije tacno.Moja je odrastala u kuci, znaci, dvoriste, kuca, kuhinja, kupatilo, jedna soba, druga soba,,,,nije bilo ogranicenja.Znam puno njih koji su istu rasu drzali u stanu i to odlicno...nista tu ne razumem, njima je vruce leti bilo da je stan bilo da je kuca u pitanju.Ja sam imala s tim takvih problema, da je to nevidjeno, i klima i ventilatori, i nema kraja, ne mozes rashladiti koliko njima treba, jer je njima vec krajem februara vruce.To sto se ukopavaju leti ispod jelki u dvoristu, to nije dobro resenje, obavezno ih nose vlasnici da im se vade iglice od jelki iz usnih skoljki,,,samo rashladjivanje je najbolje kupanjem,,,,kad je abnormalno toplo obicnom vodom, bez sampona, recimo na 38 stepeni, dobro ih ispolivati da se rashlade.Mops je odlican za stan, u sustini ni jednog psa ne bih drzala u stanu.Ja i sada zivim u stanu, pas je kod roditelja, jer ima dvoriste i mora da kopa rupe bzvz ceo dan, znaci ima nekog posla.:???:Zato sam to napisala, jer je chow bas mirna rasa, ali pre bih mogla reci da su lenstine,,,tako da ne razumem tvog veterinara, da ce uginuti u stanu i ostalo..