Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Ujed boli samo ako mi je stalo...ako nije, moje telo luchi odma protivotrov...shtavishe sa zadovoljstvom odapnem otrovnu strelu na tu osobu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, nije niko od kamena......ali da postoje ljudi koji hvataju na galamu i stalno su u nekom afektu ima, i umeju da ujedu, mislim nema pravila.....i okolinu nerviraju takve pojave, uglavnom....je sam od takvih pelcovana i nešto se manje bojim....
Ubi me zajedljivost i zabadanje nosa u tuđi život...a znam da je njihov usran do daske....i suzdržavam se da ne padnem u afekat...brojim do zilion...
Ok, svi smo culi taj izraz, mada mene zanima koliko je to tacno i koliko su ljudi koji laju samo lajavci, ali ne i opasni?
Sta se desava sa lajavcima, jesu li malo impulsivniji po prirodi, pa tako, na sav glas pokusavaju da uspostave neku dominaciju i zaplase okruzenje ili ne?
A sta je sa onim "cutljivima", da li oni bolje regulisu svoje reakcije, odmereniji su, ali zato kada puknu, ne gledaju gde ujedaju?
lajavci su glupi. cuti i radi, muti. eto tako.![]()
A da marnjaučemo malo na Mesec Zloćko?![]()