Pas koji laje ne ujeda

Da, nije niko od kamena......ali da postoje ljudi koji hvataju na galamu i stalno su u nekom afektu ima, i umeju da ujedu, mislim nema pravila.....i okolinu nerviraju takve pojave, uglavnom....je sam od takvih pelcovana i nešto se manje bojim....
Ubi me zajedljivost i zabadanje nosa u tuđi život...a znam da je njihov usran do daske....i suzdržavam se da ne padnem u afekat...brojim do zilion...

Da nije niko od kamena...
Da ima i toga ne volim ni ljude koji lako ujedaju...
Ali mislim da oni koji sve suzbijaju u sebi mogu vise puci
mada nema pravila

A ima i onih koji laju i ujedaju :confused:

Poslednja izmena:
Sve manje obraćam pažnju na otvorena i na prikrivena neprijateljstva.
Oni koji "laju" ispucaju svoju energiju lajanjem i na kraju ništa ne urade.
Na one koji prikriveno deluju, iz pozadine, ne obraćam pažnju da ne bih postala paranoična.
Bilo je toliko napada i otvorenih sukoba, tako da mene, u zrelim godinama, ne retko šta iznenadi ili izbaci iz takta.
Prema tome, mogu i da laju, mogu i da ujedaju, spremna sam na sve jer znam šablone i svog i tuđeg ponašanja i delovanja.

Ok, svi smo culi taj izraz, mada mene zanima koliko je to tacno i koliko su ljudi koji laju samo lajavci, ali ne i opasni?

Sta se desava sa lajavcima, jesu li malo impulsivniji po prirodi, pa tako, na sav glas pokusavaju da uspostave neku dominaciju i zaplase okruzenje ili ne?
A sta je sa onim "cutljivima", da li oni bolje regulisu svoje reakcije, odmereniji su, ali zato kada puknu, ne gledaju gde ujedaju?

lajavci su glupi. cuti i radi, muti. eto tako. :lol:

ovi moji laju na sav glas
a kibaju na prvo "marš"
nikada nikog nisu ujeli
ja ne lajem, ne ujedam
mislim, još nisam počela

e e e
a šta je sa vezanim psima/ljudima?
recimo kad prođemo pored jedne kuće, kuca kao tele :sad2:
i dernja se, sve mi se čini da bi nas rastrglo da može
i obično svi vezani laju na ove sa mnom
to znači da ljudi koji ne mogu viču na sva zvona i rado bi te pokidali da za to imaju priliku?
kad bi puk'o lanac mislim da bi ostvarili svoje pretnje

Back