електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Pogledaj film "Hachiko", pa ti mozda postane jasno sta ljudi u akitama vide...Inace, pse obozavam, prema mackama sam ravnodusna, nerviraju me samo u slucajevima kad ih porede sa psima...nema vece uvrede ze pse...
Neko pre par stranica pokusao da objasni da je u tim bogatim, razvijenim (citaj-sterilnim, izopacenim) zemljama macka popularnija... nebrojeno puta mi se u zivotu dogodilo da su ti ljubitelji macaka osobe kojih se treba "cuvati"-zasto, pa recimo da su lukave , podle, proracunate, oportunisti, materijalisti...Uvek ali uvek je tako, ko ih voli svaka mu cast-takav se treba roditi i tako vek vekovati.Od pasa se moze uciti o bezuslovnoj ljubavi, odanosti i beskrajnoj lojalnosti, to je ono sto danasnjem coveku uz sav progres i napredak sve vise fali, pa taj svemoguci covek od njih moze samo da uci. Dakle, ne treba coveku pas da bi se (bar) ispred njega, neuspesan i neostvaren, osecao kao Car, vec zato sto mu u ovom surovom i sve bolesnijem svetu, fali onog iskrenog i cistog osecaja, koji coveku danas uvek fali...i nemojte mi sada pisati kako ako to nemam kod ljudi, onda se dzaba tesim sa zivotinjama, rec je o tome da koliko god ljubavi i lojalnosti imate u svom okruzenju-malo je, jer je svet generalno postao jedno hladno i surovo mesto, dosta je svima samozivih i proracunatih ljudi, da bi se divili i takvim zivotinjama...ne hvala! A i ako se divite, imate pravo...ali pse ne dirajte!
Lep pozdarav svima
Мислим да си побркала лончиће - мени се аките свиђају. Коментар је постављен испод аргентинске доге.
За ово што си рекла о љубитељима мачака немам коментар - тако нешто могу да кажу само веома ограничене особе.
Животиње се воле због своје мекоће и слаткоће а не због некакве имагинарне лојалности. Који ће ми то јбт?
Poslednja izmena od moderatora: