latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Oboje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majo, apsolutno grešiš sve u vezi mačaka! Sve to one mogu, samo neće jer su suviše inteligentne i samostalne.Inače, za pravu nagradu, i uz pravu motivaciju, aportiraće ti i mačka lopticu i dubiće na glavi ako treba, imala sam dvojicu braće mačorčića, jednog tigrastog i jednog crnog, crni je znao da šeni na prutić (nije dobijao pljuske, to mu je bila igračka) a Maki, tigrasti, samo na kobaju. I nadživeo je brata, crni je nestao jednog dana.
![]()
majo gresis u vezi macaka i pasa
i zaboravila si glavnu dobru stranu macke koju pas nema
malo mace odmah zna gde je wc i bez greske ide u wc
a stene piski i kaki po celoj kuci dok ne nauci gde je wc
Slazem se da gresis u vezi macaka,,naprimer,,njih mozes nauciti komande ali vrlo tesko nas macor zna da sedne i da da sapuinternesantno to sa sedi je bilo lako isto kao i psa samo sto ja to uvek dok joj dajem poslastice ponavljam pa nikako ne zaboravlja,,,,i macu mozes da izvodis u setnju,ima povodac za mace,,,Ja bih se odlucila za oboje i psa i macku oboje imaju iste dobre strane a losih trenutno za mene nema ,,sem jednaa skroz mala to je da macke ponekad grebu kada se igraju,ali to nije nista od par ogrebotinanecu umreti
![]()
Ja sam napomenula da je to moje misljenje o mackama i psima.
Nisam znala da macke odmah znaju.. A pas se uglavnom ne upiski u stanu neko ono drugoAl to je dovoljno jednom da mu se pokaze i nikad vise nece to uraditi unutra.
Pas nauci brze i vise komandi. A macka na povocu je za mene idiotski. To da ogrebu to i nije nista strasno i pas kad je stene voli da gricka.
majo gresis u vezi macaka i pasa
i zaboravila si glavnu dobru stranu macke koju pas nema
malo mace odmah zna gde je wc i bez greske ide u wc
a stene piski i kaki po celoj kuci dok ne nauci gde je wc