Partner/ka koje se ne sjećate?

Da li vam se desilo da naletite na nekoga u gradu ko vam je bio partner/ka ali da se ne sećate te osobe niti vaših odnosa?

Znam slučajeve gdje se to dešavalo ljudima

Сад ме подсети на покојног Прелевића,
прича он после боравка у САД-у ...

Јее, оне Амерке су пиш живи.
Синоћ сам је кресо, она се ујутру упознаје са мном ! :hahaha::hahaha::hahaha:

Da li vam se desilo da naletite na nekoga u gradu ko vam je bio partner/ka ali da se ne sećate te osobe niti vaših odnosa?

Da, ja nemam pojma sa pola njih dal sam nekad bio ili imao nešto na kratko.
Uglavnom te kraće kombinacije mi predstavljaju problem da ih se setim.
Al' da je bilo nesto extra vrv bih se sećao.

Ma ne secam se sta sam juce jeo 😁 (jeo, je*o) a kamoli ...
salu na stranu, eto nedavno bas, mozda pre mesec dana, setam centrom, ide devojka sa par drugarica i gleda u mene smeska se, ja ono deluje mi poznato, al ne znam gde da je smestim, rekao mozda neka likusa iz teretane, al opet cudno mi, folica me kao da je znam bolje, nista ja namigem, i kazem: dodji, nemoj da se stidis. Ona dodje, polubi me u obraz, zagli i nista mi u pricu, kad pita me previse stvari iz privatnog zivota, meni vec sumnjivo, nije sigurno iz teretane, bila bi cao cao, otkud ona zna da sam ja imao ruku u gipsu tad i tad.
I puf, pogledam je u oci, i setim se bila Korona taman prosao karantin, a kafici radili do 8, ja bio na nekoj tajnoj zurci do jutra u nekom hotelu na tamburasima, moj drug to organizovao, i ona bila tamo sa cimerkom, meni tad ruka bila u gipsu, ja je smuvao na patetiku i gips🥴 Nikad to ne radim, al mi reko aj da probam. I gledam da da plavo zelene oci, to je ona. Eto, a vidjali se tipa mesec dana, ja je nisam je prepoznao.
Eto to je sad sveze, pa da napisem dok ne zaboravim

1.jpg

Десило се.

Отишао ја са садашњим кумом на кафу у Казанџиско. И он крене да ћаска са неком рибом за суседним столом..оно "шта има ново код тебе, ево код мене...". Ја га питам:"Која ти је ова?"

А он каже:

"Твоја бивша*

:eek:

Кад смо излазили раније, сретали смо њену екипу, па се смувах с њом. Излазили смо и виђали се нешто..не баш дуго. Излазили, шетали и пили кафе и сокиће. Ја убрзо престао да се јављам. Није ми се нешто свидела, него се смували у клубу.

И френдови смо на ФБ, али ме не би изненадило да сам прошао поред ње, а да је нисам препознао још неки пут. Мада, шопинговао сам неку робу на месту где шљака и данас.

Dešava se ženama.
Postoji ona fora...moram biti malo vulgarna, pa se unaprijed izvinjavam!
Mangup dobacuje djevojci. Mala, kada ćemo? Mala, jesi li za? Šta je ne sjećaš me se? Ne sjećaš se kada sam te j..o?
Djevojka odgovara: Kako si me j..o, tako te se i sjećam!
Šta ti je ljudski, djevojački mozak? Potisne i zaboravi neprijatne stvari.
to nije mangup, vec krkan al ajd, dobra je forica

Back