Partner/ka druge kulture -da ili ne?

9780534-viking-girl-warrior-with-sword-in-a-fight.jpg

i
russian-girl.jpg

Da mi se pruzi prikika birati izmedju dvije spiritualno savrsene, iako mi se na ovoj razini izbor nikada ne bi ponudio, zato sto sam prepun mana i govana, ali recimo da kroz reinkarnacije jednom dodjem do toga i biram izmedju dvije perfekcije zenskog bica - jedna da je moje rase, druga da je tudje, odabrao bi svoju rasu,.
Da biram izmedju perfekcije tudje rase ili imperfekcije vlastite, odabrao bi tudju.
Vrlo jednostavno.

Da li imate rasne preferencije kad je u pitanju partner/ka?

Da li ste imali iskustva sa nekim ko dolazi iz drugacije kulture i pripada drugoj rasi ili potpuno drugacijem narodu?

Prednosti i mane.

Iskustva.

Da li Vam je neka rasa manje privlacna?

Ako ima tema premestite
Nemam nista protiv, dapace, sto bi rekli nasi zapadnu susjedi :) (Izvini Čvarak , morao sam)
Imam i iskustva, i to sjajna, jedino sto (jos) nisam ispunio sebi su Japanka i / ili Koreanka (J. Koreja).
Ne vidim razlog da nekog delimo na osnovu boje koze, vere ili nacije, ljudi su ili dobri / privlacni ili losi / neprivlacni. Postoje nacije koje su u proseku lese ili ruznije,ali u svakoj ima i zaista lepih i zaista ruznih ljudi. Mada je lepota u ocima posmatraca, a meni fizicka privlacnost igra ulogu obicno u samom pocetku, posle vrednujem neke druge kvalitete.
I ovde imamo zena / devojaka koje su zaista lepe, ali sa takvim (ne)karakterom da ne bih mogao sa njima ni kafu da popijem, i takvih ima svuda u svetu.

Back