ShadowAssassin
Zainteresovan član
- Poruka
- 497
Ozivimo stare teme!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj kriterijum je sledeći.Nisam nikad video na fotografijama zagrljene Partizane i Nemce, a Nemce i Četnike jesam!Nemci i Partizani jesu bili zajedno na fotografijama ali u tom slučaju su jedni ili drugi obavezno bili mrtvi ili zarobljeni!Četnici su takodje 1945 bežali iz zemlje sa Nemcima,Ustašama i ostalim ološem....Inače, i ja sam za pomirenje!
Sve Arapi, Crnci i Kinezi!!!!!!!!!!!!!!!
Samo da se ne prijave Pecanchevi cetnici... ili Ljoticevci...
Za koga ste vi jel će biti pomirenja i jel uopšte treba da ga bude 8)
Е бре ми Срби јесмо стока права, глобимо се и ждеремо целога века и како ствари стоје и треба да нестанемо како су Тарабићи прорекли! Боли ме баш дал си био четник ил партизан ако си Србин! Мени је деда по оцу био у партизанима, а старији брат његов у четницима, и комунисти га убише 1945, и мој деда иако је био ортодоксни комуниста плакао је ко киша на његовој сахрани, јер му је брат! Шта је бре знао о борби две супротне идеологије онај сељак с Златибора, Златара, Таре и др, дођу ти или једни или други у кућу виде да си способан за борбу и одведу те! После ти усаде у мозак своју идеју као о јединој праведној и исправној и ти се у то кунеш као у светињу и браниш је после животом! Клали су се бре брат против брата и ми на то равнодушно гледамо и само се расправљамо ко је управу! Срамота! Бре што смо... А размислите било би потпуно супротно да су се рецимо искрцали Амери пре Руса на Јадрану! Тито би запалио, а Недић или Дража би били уместо њега!