903
Ističe se
- Poruka
- 2.687
иди бре чувај козе, гаји пчеле. пусти децу да живе неоптерећена вашим лудилом.
E moj ti.........tacno cete poslusati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шупак докле више ових усташких лажи? За коју Велику Србију су се борили четници док
Косовом владају балисти, Бугари имају своју окупациону зону све до Ниша, Војводином усташе и Мађари,
Босном усташе и Талијани и сви осим Талијана врше геноцид над Србима?
Престани више преносити лажи!!!
Mislim da bi Srbija,trebalo da uradi ono sto je uradjeno u Spaniji.U toj zemlji je vodjen krvavi gradjanski rat,izmedju
Komunista i Monarhista.Bilo je ogromno mnogo ljudskih zrtava.Medju tim,kada je rat zavrsen,kada se sve smirilo,podignuta je
zajednicka grobnica,za SVE KOJI SU POGINULI ZA SPANIJU ! To je jedini nacin,da se strasti konacno smire.
Isti je slucaj i kod nas u Srbiji.Cetnici su zvanicno,imali naziv:Jugoslovenska Kraljevska vojska pod olupacijom.Partizani su
pak hteli,da po zavrsetku Drugog svetskog rata,promene Monarhizam,da uvedu Boljsevizam.Dakle,i jedni i drugi,hteli su
dobro svojoj zemlji.Ko je od njih u pravu,a ko u "krivu",nikada se nece saznati.Dakle,najbolje i jedino resenje je,zakopati
konacno "ratne sekire" i krenuti u obnovu zemlje,i pomirenje medju bracom.![]()
Требали би и ми да урадимо исто са хрватским диктатором и изместимо га на гробље.
Бојим се да је једини циљ овог предлога да их ви оптеретите својим лудилом.пусти децу да живе неоптерећена вашим лудилом.
Ма, досадни су ко тесне гаће, и једни и други...Cetnicki i partizanski metuzalemi se macuju i prskaju.![]()
Ма, досадни су ко тесне гаће, и једни и други...![]()
Jel ima.neko da je mladji od 60?