Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
To svakako nije isto.sto.i Andjus....koji ima svoju emisiju i lupeta on nije nikakav glae zvezdasa kao ovaj pri tome lik u tim emisijama je pljuvo zvezdu vise nego ikoga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg,ono protiv Kopenhagena je bio ocigledni atak na srpstvo,pravoslavlje,Rusiju i Putina![]()
Sudijska nepravda iz dana u dan.Ali da, ludi Zeks je problem, ne cele redakcije nezvanicnih zvezdinih revija i kladionica.
Dakle, posto je Molde na kraju, nadam se da cemo s njima moci da se nadigravamo, pa sta bude. Ko je gledao Molde znace sigurno vise o tome, ja nisam gledao.
Pojedinci u odbrani jesu solidni, ali ne moze se reci da smo pouzdana odbrana generalno, zato ne sme biti promasivanja i glupiranja kao sa Malatijom. Na kraju mozemo biti srecni zbog onog penala i igranja rukom u BG-u kojim smo kompenzovali promasaje i na kraju prosli...
Zahvsljujuci sreci ne popise sest kom u bg , dadose greskom stojketa slucajno gol i on se zali?Jalcin se zali na izlezavanje nasih igraca, kao bili su uplaseni od njih. Naravno da i mene nervira glumatanje povreda i simuliranje, ali u ovome ih apsolutno podrzavam. Njihovi igraci su svo vreme opstruisali i kvarili igru sto je njihovo legitimno pravo, a kada im ta opstrukcija nije odgovarala u poslednjih 15min, onda se zale. E pa jbg, vise srece sledeci put.
Bari nemoj kvaris misljenje koje imam o tebi. Do juce di bio kolko tolko realan.Željko.Pantić uredjuje Partizanov vesnik i redovmo pravi intervijue sto sa vasim trenerima sto.sa vasim legendama lik je kolektivna dijagnoza partizanovih navijaca....
Ja sam ih gledao nekoliko puta u prvenstvu, nije to ništa posebno, šilje racku na lošijim ekipama od njih, a nisu sigurno neki nivo za strahovanje.![]()
Sudijska nepravda iz dana u dan.Ali da, ludi Zeks je problem, ne cele redakcije nezvanicnih zvezdinih revija i kladionica.
Dakle, posto je Molde na kraju, nadam se da cemo s njima moci da se nadigravamo, pa sta bude. Ko je gledao Molde znace sigurno vise o tome, ja nisam gledao.
Pojedinci u odbrani jesu solidni, ali ne moze se reci da smo pouzdana odbrana generalno, zato ne sme biti promasivanja i glupiranja kao sa Malatijom. Na kraju mozemo biti srecni zbog onog penala i igranja rukom u BG-u kojim smo kompenzovali promasaje i na kraju prosli...
Ma kakvu crnu težinu? Taj Pantić je tu jer je lizoguz Vuleti, Vazuri i ostalim babunima iz uprave pa stoga i vodi tu neboluznu emisiju i pravi intervjue, konferencije i slično. Čisto da spinuje, serre i provocira. Ljudima koji stvarno vole Partizan on je totalno nebitan lik i običan klovn.Kapetane ti mozes da penis dokle oces taj Partizanov Vesnik ima neku tezinu a glavni urednik vam je Pantic bukvalno mi je neprijatno takvog coveka i sprdati...Na svim konferencijama vasim je na svim promocijama itd....Kakav maric haradinaj i milojko pantic kakvi bakraci....