Partizan - Yeni Malatyaspor

Evo sastava:

Partizan – Malatija (21 čas, RTS 1, TV Arena sport 1)
Stadion: Partizana. Kapacitet: 32.710. Sudija: Sergej Ivanov (Rusija).
PARTIZAN: Stojković, Pešukić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Tošić, Suma, F. Stevanović, Sadik.
MALATIJA: Farnole, Čebake, Mina, Akbaš, Kaš, Jildirim, Jaljcin, Bifuma, Kagiran, Fofana, Jahović.

Ne pamtim da sam sporijeg video od Sadika dugo. Tošić i Suma su zapravo sasvim ok ali im treba agilniji neko napred. Ko je rezerva u Partizanu?

EDIT: izađe

582145

Čisto da prokomentarišem tekmu, igrali smo kao zmajevi. Znači kondiciono spremni, psihički takođe. Atmosfera na stadionu, uz kišu, prava grobarska. Emocija, ljubav prema klubu, uz par tuča :mrgreen: su obeležili utakmicu. Hvala igračima na prikazanom i vreme je da se otme još jedna nameštena titula.

Poslednja izmena od moderatora:
Odlično je Partizan odigrao sinoć.

Slažem se da je Sadik ostavio najbolji utisak.
Stvarno je namučio Turke, bilo ga je svuda, namestio je Sumi onu šansu, postigao gol, trčao je u jednom trenutku četvoronoške koliku je želju imao...

Suma je promašio dva zicera, ali je imao nekoliko odličnih asistenija, pre svega Sadiku kod prvog gola.
Mogao je da bude junak utakmice, ovako, dobra partija, a može i bolje.

Asano je bio odličan na debiju. Još na zagrevanju se videlo da je željan igre.
Brutalno dobro se kreće, napada prostor i brz je kao munja.
Imao je onu jednu šansu koju mu je golman skinuo, posle se iskupio onim golom.
Liči na ozbiljno pojačanje, no videćemo.

Isto tako treba pohvaliti odličnu partiju Zdjelara. Imao je onu sjajnu asistenciju Asanu kod drugog gola i onu odličnu dijagonalu za Tošića kod prve Sumine šanse.

Ostojić doktorski odigrao pozadi, sve je zatvorio.
Čujem da je povredio primicač, što ne valja.
On je ključni čovek u odbrani.

Bice steta ako Pavlovic ode do kraja leta. Sinoc je odigrao besprekornu utakmicu ako izuzmemo gresku kod gola. On je veoma mlad i navikao je na iskusnog Ostojica, koji mu je kao mentor i onda kada se Ostojic povredio, a usao onaj crnogorac, Pavlovic se potpuno poremetio, ali sam siguran da izrasta u vrhunskog stopera, mozda i boljeg od Milenkovica.

Za njega bi bilo lose da ode u Benfiku, treba nesto i nauciti na primerima Jovica i Saponjica, vec sad se provlaci po medijima da bi bio u B timu, to je cista glupost. Ako Partizan uspe da udje u Ligu Evrope, a Pavlovic ostane do zime, eventualno do sledeceg leta skoro je izvesno da ce Partizan na njemu zaraditi mnogo vise od ovih 6 miliona koji se sada spominju... Naravno postoji uvek i ta bojazan da ce igrac da potone i da onda u jednom trenutku nece moci ni tih 5-6 miliona da se uzme, ali Boze moj sta da se radi.

Sa cisto sportskog aspekta zar ne bi bilo bolje da on ostane i odigra Evropu do kraja, mislim i na grupe ako Partizan udje, nego da se onda juri nekakav Maras ili neki stranac, jer sa stoperima strancima se ni Zvezda ni Partizan nisu nesto proslavili..

Није потврђена информација. Леонардо би могао да се врати у Партизан. Неки услови се треба испунити али мсм да се чека пролаз над турцима. Јер брзи играчи са техником праве разлику, то треба да буде план за клуб. Асане на једну, Сума у средини, Леонардо на другој страни и нападач који ће поред њих да се надава голова :)

odlična igra Partizana

kad se setim jedne od najgorih utakmica koje sam gledao u životu, Partizan - Videoton, crno beli su u četvrtak u odnosu na tu tekmu igrali ko Ajaks/Barsa

nebitno ko je protivnik, stvaranje toliko šansi je za rispekt, da je realizacija bila bolja i neki dugi golman kod Turaka moglo je da bude i pe-šes-0 ali i 5-2

Kinez odličan brz prodoran zna lopte

Tošić spor, komplikuje, mora on da šurira slobodnjak, reci Bambi hvala i pređi u gledalište

Back