Partizan - Yeni Malatyaspor

Nista nije gotovo. Navalice turci sad ne treba potonuti ako prinino gil vec igrati do kraja bez panike....

U inat ovoj rupaskoj bagri koja sad brani donalda kako smo iskazali rasizqm protic ganfera iz rupe...

Jel? Pa oni se sami tako nazivaju. Zanimljivo kako toboz najveci srpski klub podrzavq kaznjavanje u korist turcina....


Cigane, donalde tyrcine napusis se vec znas....
 
D

Da

Ali komentari u zurnalu i drugim glasilima , vasi komentari su bedni!!!


Camuge se bune kako je to rasizam bazvati ciganom?


Ma sta kazete ganferi????
Pricali smo juce o komentarima grobara protiv Zvezde ... to ti je nas balkanski mentalitet ;)

Donald ima restoran ovde...

Nije on naivan i lud da izjavi nesto drugo....
Pa covek biznismen ;)

Očekujem da im damo bar jedan gol. Ako Partizan odigra kao u Beogradu izvući ćemo bar neriješeno.
Sta bre jedan gol ? Pa ako samo jedan gol ovoj ekipi, onda bolje da se i ne ide dalje. Ovde bez dva ne treba ni da se ide.
 
Pricali smo juce o komentarima grobara protiv Zvezde ... to ti je nas balkanski mentalitet ;)


Pa covek biznismen ;)


Sta bre jedan gol ? Pa ako samo jedan gol ovoj ekipi, onda bolje da se i ne ide dalje. Ovde bez dva ne treba ni da se ide.
Rece onaj cihi tim se tri polovrenena i produzetak branio od jadnog kopenhagena koji bezmocno kruzi oko kaznenog bez ideje....
 
Malatija je za kopenhagen izmislila fudbal. To sto dmo mi odigrali vrhunski uz sto sansi je drugo....
ConcernedAnchoredHamadryad-size_restricted.gif
 
Turci su...automatski znači da će da prave ludnicu na tribinama , da će krenuti u napad, da će padati kao pokošeni sa sve saltom unazad na svaki dodir,da će provocirati,o pritisku na sudiju ne vredi ni govoriti...
Koliko je Partizan sposoban da odigra hladne glave u tim uslovima i da ne padne odmah ako prime prvi to je pitanje,jer ovo može da bude lagana šetnja ili debakl. A da je Partizan bolji jeste, ali ni te petarde iz Tumbinog i kasnijeg perioda nisu bile jer su bili krš u odnosu na neki Rapid ili Slaviju ili one Izraelce(u odnosu na onu Kroaciju realno jesu bili ono je bio stvarno odličan tim) nego jer su psihički padali i prepuštali se odmah ako nije počelo kako treba.
 
Asano, Sadik i Suma da počnu, bez zdjelara i ona dva balavca, i Partizan će ih izgaziti. I njih i modle i u grupi koga god. A ovi što su izbacili mrtvi kopenhagen, ima da ga duvaju u grupi lš ili le, svejedno.

Da duvacemo ga. Kao kad smo pre 2 godine prosli grupu pored Arsenala, Kelna i BATE-a.. Ili prosle godine u grupi smrti sa Liverpulom, Napolijem i PSZ uzeli 4 boda.. Koliko god da nam predvidjate poraze, mi sve jaci i sve bolji rezultati. Samo tako nastavite. :)
 
Malatija je krs od ekipe isto kao i Danci.

Danci tehnicki superiorniji, cak i ofanzivno nisu toliko impotentni koliko je Miloje zatvorio prilaze golu, mislim da bi Partizanu nabili 2-3 komada i to preko ovog malog Pavlovica koji je dobar, ali nezreo, pogotovo sa onim Vujacicem kad igra... Turci nemaju neki kvalitet, sa Moldeom ce biti cupavo, ali verujem da Partizan moze i njih da prodje... Uprkos ovolikim izlivima mrznje voleo bih zbog srpskog fudbala (i nije samo otrcana fraza, stvarno to mislim) da ponovo imamo 2 tima u grupama.. A i brate i nama bi godilo da se Partizan malo trosi u Evropi, a ne samo mi da jurcamo na 3 fronta, ovako kad i oni igraju Evropu nama su vece sanse u prvenstvu...
 

Back
Top