Partizan - uzroci posrtanja

kod tebe ništa nije tačno
Aha.
Ok.

Dakle bezanija tipicna za palamude.

A da probas da mi obrazlozis tacku po tacku sra nije istina?

Ili je frka?

Nisi ti dete rodjen da budes mod na sportu ako se tako kukavucki ponasas.
Kao da re SNS postavio da pricas o kitijumu a ti siroma zavrsio srednju poljoprivrednu....

Skupi mudanca i reci sta nije tacno?

Ili me banuj pa izbegni blamazu.
Moze ti se.... bas kao sto SNS moze sta god pozeli.

Ne pibratime.

Stari Radovac jos iz osamdesetih. Ekipa sa Supom, Hladnim, Koknijem, Dacom, Idizom...

Nego....mod si.
Mani se jeftinoce i radi svoj posao.

Kazi sta nije tacno i batali licne afinitete.

Jbg... to ti je posao.

Nema frakcija i Splicana?
Nema samo 26.000 potpisa?
Ostoja nije SNS?

Kazi sta nije tacno?????
Ovo je bolest.

Presvukao gaće očito klonirani stari nik u novim gaćama. Ista mantra bolesnika kao kod poremećenih primera ovde

To samo moze mozak iz rupetine. Da te optuzuje ko grobara da si ti u stvari miljenik drzave tj partizan a da smo mi sns botoguzi i mafija...

Ovo je bolest.

Presvukao gaće očito klonirani stari nik u novim gaćama. Ista mantra bolesnika kao kod poremećenih primera ovde

To samo moze mozak iz rupetine. Da te optuzuje ko grobara da si ti u stvari miljenik drzave tj partizan a da smo mi sns botoguzi i mafija...
Sta ste vi mene to zabole.

Ti si evidentno klinac koji ulazi u pubertet i kome je SPS na srcu.

1000012221.jpg

@Лекизан
Evo ti ga, hhahahahaha

Али знао сам да ће после Жељковог одласка у Сарајево и ове слике да се јаве сви самозвани велики чувари српства и православља и изразе своје гађење.
https://www.telegraf.rs/amp/jetset/...-djokovic-emir-hadzihafizbegovic-grafit-split
Фуј.
Mogao si 10 godina da prcaš neke beogradske doktore s'pričom kako si lud ali mene nećeš...nećeš,j*bem li ti tetku u slezenu...šupčino :tease:

Вероватно оно твоје нешто доказује!!!!
Него лепо у ред видим да ниси био до сада, овај индијанац јесте више пута и изгледа да му се свиђа можда ће и теби.
Pogledajte prilog 1775860
Ne dokazuje, samo je zanimljivo kako se Žeks, inače vrhunski vozač, sastaje svaki čas sa istaknutim antisrpski orijentisanim pojedincima, od članova DPS-a u Podgorici do Emira u Sarajevu.

Ne dokazuje, samo je zanimljivo kako se Žeks, inače vrhunski vozač, sastaje svaki čas sa istaknutim antisrpski orijentisanim pojedincima, od članova DPS-a u Podgorici do Emira u Sarajevu.
Зато што ради о глави овдашњим бандерама српства па зато, незгодно је апликацијом Скај снима се све.🤣🤣

Back