PARTIZAN U EVROPI??

pa dobro bre dokle vise cemo da vam postavljamo domace zadatke.prvo liga sampiona sada kup uefa.pa covece da budes prvak kod nas nije tesko.malo mito i eto vas za prvake.u evropi se vidi gde ste.bruka.zenit, psv, a kod kuce vasa liga zeta, napredak k, sutjeska.nemam komentar.

manastirac:
mislim da imamo realne sanse da projemo dalje...mnogo smo kvalitetnija ekipa od dnjepra...evo jedne trijumfalne taktike...

kralj

cirkovic djordjevic mirkovic emeghara

nadj

tomic vukcevic

ilic

boya odita

sta kazete ljudi???

Ok je taktika...samo sto sam danas procitao u novinama da ce Boya ulaziti samo ako bude potrebno,jos se nije potpuno oporavio a i gde vermez da igra sa 2 napadaca(Boze sacuvaj!,samo u EKSTREMNIM situacijama)...ja bi pre umesto Tomica stavio Radovica...mada je Tomic imao dobru asistenciju Oditi u Bg-u...tako da je ista taktika,samo bez Boye a sa Radovicem,valjda nece staviti pijanog ciru...
NAPRED PARTIZAN!

Grobar sam od pre rodjenja.... Partizan razbija CSKA i ide dalje i tamo uzima koju pobedu i obezbedjuje i smrdljivoj zvezdi da sa drugog mesta ide u Ligu sampiona. Partizan sad mora da igra i za njih jer su nesposobni da nesto sami urade... A to sto su uzeli pre 15 godina, davno je to bilo, i Srbija je bila carstvo pa je sad sve manja.

Ana_0802:
Pa jedino nam i ostaje da se uzdamo u srecu!!! No, zaredjali smo nesto sa tim istocnjackim klubovima, dobro smo prosli, pa je ovo mozda i neki dobar znak!?

Benfiki je Trapatoni trener :wink: .

El vi ljudi neshto shvatate(delji,balije,cigani),vi pred svaku nashu utakmicu kazete ovo vam je kraj i tako do svake sledece.Shto ste bre toliko iskompleksirani nama.******,svaka druga rec vam je Partizan.Aj okanite se malo.
Bili ste prvaci Evrope(sa vise stranih igraca nego shto je dozvoljeno,al ajd sad)i alal vam ***** na tome.Al pre 15 godina je i moja baba bila mlada i lepa pa se ne kurci kao i vi.Isto je to shto su i vama i njoj ostale slike kad je bila mlada i lepa(jaka).

Clockfixer:
Partizan razbija CSKA i ide dalje i tamo uzima koju pobedu i obezbedjuje i smrdljivoj zvezdi da sa drugog mesta ide u Ligu sampiona.

Na srecu, koeficijenti za sledecu sezonu su vec odredjeni tako da i u sezoni 2005/2006 SCG ce imati samo sampiona za predstavnika u LS. To cemo naravno biti mi. Inace, ako dobro igramo i prodjemo CSKA, onda nam otprilike treba bar jos jedan remi i onda kad prodjemo 2. kolo kvalifikacija za LS, u 3. kolu cemo biti medju nosiocima sto ce nam obezbediti mnooooogo lakseg protivnika. Vise informacija o tome na www.partizan.co.yu u odeljku "vesti".

I kao sto sam rekao da cemo proci dalje,prosli smo...
CSKA je jaka ekipica,ali cemo je proci i to garantujem sa 2 gola razlike...
E a u 1/4 finalu ,videcemo..
Iskreno,mislim da nam se smesi 1/2 finale 8) 8)

Pozdrav za moju bracu GROBARE!!!!!

Momci sta da vam kazem bruka smo jaki! 8)

Back