M
Mari
Gost
ja mislim da je PARTIZAN NAJBOLJI ma dovoljno je samo pogledati tabelu i odmah se vidi razlika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mari:ja mislim da je PARTIZAN NAJBOLJI ma dovoljno je samo pogledati tabelu i odmah se vidi razlika
Princeza:Ono sto je Zvezda u fudbalu to je Partizan u kosarci i to treba biti realan i priznati. To je bila Metaloplastika u rukometu i Becej u vaterpolu. Nema ljutis!!! 8)
Princeza:Ono sto je Zvezda u fudbalu to je Partizan u kosarci i to treba biti realan i priznati. To je bila Metaloplastika u rukometu i Becej u vaterpolu. Nema ljutis!!! 8)
MARK:Ja sam rodjen da za njega zivim,
Da ga bodrim i da mu se divim
Njemu dajem sve sto mu zatreba,
Makar nikad ja ne jeo hleba
Partizane nas najverniji druze,
Nek' ti uvek cvetaju sve ruze
Kad ti igras za nas brige nema,
Pobedices svakog bez problema
U zivotu do poslednjeg dana,
Sinovi smo naseg Partizana
Njega voli nasa zemlja cela,
NAJLEPSA JE BOJA CRNO-BELA
A kad umrem i opustim telo,
Obucite me skroz u crno-belo.
Sahran’te me na slavnome Jugu,
Gde ne znadoh za bol i za tugu
Ima nas dvesta milionaSteve:Zvezda je ime sampiona
:wink:
A STA TO TEBE BRIGA ?Kojot:Mari:ja mislim da je PARTIZAN NAJBOLJI ma dovoljno je samo pogledati tabelu i odmah se vidi razlika
Ja mislim da se o ovome vec raspravljalo na drugoj temi..
poz.!
To sto su kosarka i fudbal to je sada Partizan a ono sto je bilo to je odavno proslo.Princeza:Ono sto je Zvezda u fudbalu to je Partizan u kosarci i to treba biti realan i priznati. To je bila Metaloplastika u rukometu i Becej u vaterpolu. Nema ljutis!!! 8)