ma ona to ranije..... paket i bomba....secas se....pre metar dana....Gazdarica:Sunce li vam poljubim, pa tek ste se pronasli, a vec bi da se ubijate... :shock: :shock: :shock:
eh, ova danasnja mladez... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ona to ranije..... paket i bomba....secas se....pre metar dana....Gazdarica:Sunce li vam poljubim, pa tek ste se pronasli, a vec bi da se ubijate... :shock: :shock: :shock:
eh, ova danasnja mladez... :?
heheh... who told you 8)... oni su nam omiljeni jel tako seleJandrla:Profil mi je azuriran, vidim ja ovde dobro prolaze likovi iz IT branshe!Ajd CU!

....d1:jok.... nema sanse...i ne mogu vise da pricam o tome... ako me sutra nema, znas sta je (jovana)... ionako je vec jednom pokusala da me ubije :wink:Gazdarica:Sapni mi onda, da Joca ne cuje...![]()
![]()
![]()
Opet ja ozbiljno, ne bi mozda bilo lose otvoriti temu -> gdje je granica zezanja i flerta...![]()
a sto se tice teme...samo ti.... u principu, dobra je tema :wink:
MMMMM, dobar jutar! Ima li koja spremna za...blondi:heheh... who told you 8)... oni su nam omiljeni jel tako seleJandrla:Profil mi je azuriran, vidim ja ovde dobro prolaze likovi iz IT branshe!Ajd CU!![]()
![]()
![]()
Naravno da je tako, mila...blondi:heheh... who told you 8)... oni su nam omiljeni jel tako seleJandrla:Profil mi je azuriran, vidim ja ovde dobro prolaze likovi iz IT branshe!Ajd CU!![]()
![]()
![]()

Jadnicak mali, nije vise znao sta da kaze...JOVANA77:d1:jok.... nema sanse...i ne mogu vise da pricam o tome... ako me sutra nema, znas sta je (jovana)... ionako je vec jednom pokusala da me ubije :wink:Gazdarica:Sapni mi onda, da Joca ne cuje...![]()
![]()
![]()
Opet ja ozbiljno, ne bi mozda bilo lose otvoriti temu -> gdje je granica zezanja i flerta...![]()
a sto se tice teme...samo ti.... u principu, dobra je tema :wink:
gazdarice, pogledaj kako si ga zbunila. pa se on sad kao vadi na mene.
eh d1, ljubim te zbunjenog....................

ops:
ops: d1:pa ja sam sa devojkama uvek ovako zbunjen...ops:
ops:
![]()
ops:
ops:d1:pa ima ponekad djavola u meni :wink:
moji djavoli te nece razocarati ljubavi.... uvek mozes da ocekujes nesto djavolsko od njih :wink:JOVANA77:d1:pa ima ponekad djavola u meni :wink:
e pa bas te tvoje djavole ja volim. nemoj da me razocaras.
ops:
ops:
ops:
ops::wink:Incognito:eh... da promenimo izreku iz '...kao golupcici' u , '... kao dzavolcici' :wink:
Gazdarica:Naravno da je tako, mila...blondi:heheh... who told you 8)... oni su nam omiljeni jel tako seleJandrla:Profil mi je azuriran, vidim ja ovde dobro prolaze likovi iz IT branshe!Ajd CU!![]()
![]()
![]()
![]()
Nego sele, znas li slucajno kakav lijek za prehladjene softver inzenjere...??![]()
Mene niko ne voli smrc, smrc

Chan Shaolin Si:![]()
Mene niko ne voli smrc, smrc
![]()
![]()
Ma da, oborio ga virus, a ja sam predaleko da mu licno pomognem... Da sam blize, palo bi staro, dobro preznojavanje i sve bi bilo ok... :wink:Jandrla:Gazdarica:Naravno da je tako, mila...blondi:heheh... who told you 8)... oni su nam omiljeni jel tako seleJandrla:Profil mi je azuriran, vidim ja ovde dobro prolaze likovi iz IT branshe!Ajd CU!![]()
![]()
![]()
![]()
Nego sele, znas li slucajno kakav lijek za prehladjene softver inzenjere...??![]()
Virus, Aa?
Zao mi je...Caj od bukve sa medom od runolista.

Gazdarica:Naravno da znam...![]()
Incognito:neeee... Ko zna - zna, ko ne zna - naucice! ... Covek se uci dok je ziv (a mozda i posle toga, ali se jos niko nije odatle vratio da nam to kaze)! ...
Jedna od mojih perverznih kovanica: Znanje je majka mudrosti!![]()