Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
Radno mesto mi je u cosetu...i prilicno mi odgovara.Nego da se vratimo na temu...
Opet ti dolazim, menjaj pozu bre! :wink:
Opet ti dolazim, menjaj pozu bre! :wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ti dolazim, menjaj pozu bre! :wink:Jandrla:Radno mesto mi je u cosetu...i prilicno mi odgovara.Nego da se vratimo na temu...Opet ti dolazim, menjaj pozu bre! :wink:
Jandrla:eeeeeeeeeeeeeeeee promenila ja vec................
d1:oj, jandrla.... lepo i civilizovano te molim da prestanes.... smeta mi....![]()
dvosmisleno zezanje sa mojom devojkom....Jandrla:d1:oj, jandrla.... lepo i civilizovano te molim da prestanes.... smeta mi....![]()
Sta ti smeta ?
d1:dvosmisleno zezanje sa mojom devojkom....Jandrla:d1:oj, jandrla.... lepo i civilizovano te molim da prestanes.... smeta mi....![]()
Sta ti smeta ?

d1:hvala na razumevanju :wink:
da... :wink:Gazdarica:Hehehe, a zanimljivo je to... Manje vise nijednom muskarcu ne smeta takvo dvosmisleno zezanje, koketiranje i sl. na netu, sve dok se ne radi o njegovoj dragoj... E, kad je ona u pitanju, situacija se iz korijena mijenja...![]()
![]()
Gazdarica:Hehehe, a zanimljivo je to... Manje vise nijednom muskarcu ne smeta takvo dvosmisleno zezanje, koketiranje i sl. na netu, sve dok se ne radi o njegovoj dragoj... E, kad je ona u pitanju, situacija se iz korijena mijenja...![]()
![]()
8)Anonymous:d1:hvala na razumevanju :wink:
No problemo, play the demo. Nije teshko bit fin... :wink:
sta pise pod jovaninim zanimanjem...Gazdarica:Nemam ja nista...![]()
Ali, zbilja, zasto to toliko smeta...? Pa, radi se samo o zezanju, koje je potpuno benigno...
Da li je u pitanju nesigurnost, posesivnost ili sta...???![]()
Gazdarica:Nemam ja nista...![]()
Ali, zbilja, zasto to toliko smeta...? Pa, radi se samo o zezanju, koje je potpuno benigno...
poz :wink: a ja ne idem u vojsku....jok...Jandrla:Gazdarica:Nemam ja nista...![]()
Shali se Jandrlica, ne brini srculence moje ...Jandrla je zavrshio svoj radni dan i ide kuci. Pozdrav svima i cuvajte mi Jugoslaviju ! :wink:

jok.... nema sanse...i ne mogu vise da pricam o tome... ako me sutra nema, znas sta je (jovana)... ionako je vec jednom pokusala da me ubije :wink:Gazdarica:Sapni mi onda, da Joca ne cuje...![]()
![]()
![]()
Opet ja ozbiljno, ne bi mozda bilo lose otvoriti temu -> gdje je granica zezanja i flerta...![]()
Pozdrav vesela Web-Gazdarice!Gazdarica:Pozzz, Jandrla...
Moj radni dan jos traje...![]()