kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
pa prijatelju to bi značilo i ukidanje prava glasa srbima iz hrvatske koji žive u srbiji.
dakle, one "lastine" autobuse sačekati na granici, sprovesti u policijsku postaju, naplatiti kazne za pokušaj manipulacije izborima i/ili napisati krivične prijave, zadržati do nedjelje 19h u pritvoru.
to želiš?? :shock:
ne
al ne želimo da o sudbini odlučuje neka XY persona iz Perua koja ni nezna hrvatski jezik nije rođena u Hrvatskoj nikad nije živio u Hrvatskoj a glasao je samo zato jer mu je baka hrvatica i zato jer mu je baka preporučila za kog mora glasati
PREJADNO
osim toga gdje je ta "veličanstvena" pobjeda HDZ kad je za njega u Hrvatskoj glaslo 34% izašlih ljudi na birališta ...a gotovo 40posto ih nije ni glasalo
dakle u grubo hadezej podržava nekih 20% (realno) birača dakle samo petina Hrvatske

i žalosno je da o sudbini Hrvatske najviše su pridonijeli dijaspora i to ljudi koji su tisućama kilomenatara daleko od nas....
ok onda nek i nama ukinu porez od 22 posto
uf kakvu bi lijepu plaću imao

al ja ni ne očekujem da ti ili ovaj Zg to shvatite
ipak za neke stvari treba imati kapaciteta
a pošto više ne želim da me provocirate
obojica ste do daljnjeg na IGNORE LISTI
jer ste prevršili svaku mjeru sa svojim provokacijama
gdje ste bili na ovom forumu kad sam jedino ja branio Hrvate od ustašizacije od strane nekih forumaša ovdje
lijepo sam vam govorio da prestanete sa provokacijama da se ne svađamo ovdje niste htjeli ...za mene više ne postojite....
mislio sam da ste vrijedni ...prevario sam se...