Parlamentarni IZBORI u Hrvatskoj

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Za koju stranku biste glasali (za dobrobit Hrvatske i regiona)

• SDP ...(Zoran Milanović / Ljubo Jurčić)

• HDZ ...(Ivo Sanader)

• HSP ...(Anto Đapić)

• HNS ...(Vesna Pusić)

• HSS – HSLS ...(Josip Friščić & Đurđa Adlešić)

• IDS ...(Ivan Jakovčić)

• SDSS ...(Milorad Pupovac)

• DC ...(Vesna Škare Ožbolt)

• HDSSB ...(Branimir Glavaš)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa prijatelju to bi značilo i ukidanje prava glasa srbima iz hrvatske koji žive u srbiji.:idea:

dakle, one "lastine" autobuse sačekati na granici, sprovesti u policijsku postaju, naplatiti kazne za pokušaj manipulacije izborima i/ili napisati krivične prijave, zadržati do nedjelje 19h u pritvoru.

to želiš?? :shock:

ne

al ne želimo da o sudbini odlučuje neka XY persona iz Perua koja ni nezna hrvatski jezik nije rođena u Hrvatskoj nikad nije živio u Hrvatskoj a glasao je samo zato jer mu je baka hrvatica i zato jer mu je baka preporučila za kog mora glasati

PREJADNO

osim toga gdje je ta "veličanstvena" pobjeda HDZ kad je za njega u Hrvatskoj glaslo 34% izašlih ljudi na birališta ...a gotovo 40posto ih nije ni glasalo

dakle u grubo hadezej podržava nekih 20% (realno) birača dakle samo petina Hrvatske

:roll::roll::roll:

i žalosno je da o sudbini Hrvatske najviše su pridonijeli dijaspora i to ljudi koji su tisućama kilomenatara daleko od nas....

ok onda nek i nama ukinu porez od 22 posto

uf kakvu bi lijepu plaću imao

:lol:

al ja ni ne očekujem da ti ili ovaj Zg to shvatite

ipak za neke stvari treba imati kapaciteta

a pošto više ne želim da me provocirate

obojica ste do daljnjeg na IGNORE LISTI

jer ste prevršili svaku mjeru sa svojim provokacijama

gdje ste bili na ovom forumu kad sam jedino ja branio Hrvate od ustašizacije od strane nekih forumaša ovdje

lijepo sam vam govorio da prestanete sa provokacijama da se ne svađamo ovdje niste htjeli ...za mene više ne postojite....

mislio sam da ste vrijedni ...prevario sam se...

Mada,i ovi iz SDP-a su pomalo smesni...Mislim,meni je potpuni idiotizam da kandidat za premijera iz SDP-a kaze na televiziji da njegova mama uvek glasa za HDZ:)... Toga nema ni kod nas:)

gle uopće ne ulazim u polemiku ko je bolji

narod je na izborima pokazao da nije zadovoljan HDZovskom politikom u dosadašnjoj vladi

jer da jest tada bi osvijili i bez pomoći dijaspore da sastave normalnu vladu

ovako ćemo imati rezance od vlade bilo da je sastavi HDZ ili SDP

po meni treba ponoviti izbore

i ovaj put staviti samo najviše 5 najjačih stranaka i nek narod odluči doista koja treba da vodi državu naprijed

a ne ovaj cirkus koji danas gledamo na telki

ko god sastavi vladu jedan velik dio Hrvatske bit će razočaran jer će se sve napravit trgovinom među političarima

daj Zeuse da griješim....al to je rjetko kad

ponekad na žalost...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back