dudavuda2006
Aktivan član
- Poruka
- 1.386
Hmm... vrlo vešto.
Inače za Rasima se slažem
Inače za Rasima se slažem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne bih glasao.
Smatram da su izbori potrebni ali ja licno na njih ne bi izasao.
Pa to ti dodje to ...
Rasim moze i sa DS i sa SNS![]()
rasim se pokazao kao najproduktivniji politicar u srbiji !!!!

Da li ocekujete parlamentarne izbore?
...kao da je Vozdovac i Zemun pelcer za raspolozenje biraca u celoj Srbiji,ali najzanimljivije je da Kosjeric nije ni pomenuo,jer su tamo osvojili samo malo vise od 13%,a izlaznost u Kosjericu je bila preko 60%....kakav je to demagog na kub....neverovatno....Nije demagog...On jednostavno ima svoju ciljnu grupu ljudi - sa nivoom inteligencije kao broj patika koje nose...Bice izbora..ko kaze da nece...2012 pod garnat...
Danas je najveci demagog na srpskoj politickoj sceni prevazisao samog sebe,mislim naravno na Vucica..kaze covek posle ovih lokalnih izbora na Vozdovcu i Zemunu, da je to dokaz, da narod hoce nove parlamentarne izbore,a izlaznost je bila oko 30% i naravno proglasi SNS za najcu stranku u Srbiji......kao da je Vozdovac i Zemun pelcer za raspolozenje biraca u celoj Srbiji,ali najzanimljivije je da Kosjeric nije ni pomenuo,jer su tamo osvojili samo malo vise od 13%,a izlaznost u Kosjericu je bila preko 60%....kakav je to demagog na kub....neverovatno....
![]()
Bice izbora..ko kaze da nece...2012 pod garnat...
Danas je najveci demagog na srpskoj politickoj sceni prevazisao samog sebe,mislim naravno na Vucica..kaze covek posle ovih lokalnih izbora na Vozdovcu i Zemunu, da je to dokaz, da narod hoce nove parlamentarne izbore,a izlaznost je bila oko 30% i naravno proglasi SNS za najcu stranku u Srbiji......kao da je Vozdovac i Zemun pelcer za raspolozenje biraca u celoj Srbiji,ali najzanimljivije je da Kosjeric nije ni pomenuo,jer su tamo osvojili samo malo vise od 13%,a izlaznost u Kosjericu je bila preko 60%....kakav je to demagog na kub....neverovatno....
![]()
Gora ljiga od njega odavno nije viđena u politici !Да сам била на месту водитеља Полиграфа прво бих га питала зашто се зеза по телевизији када му је жена у болници и то у веома озбиљном стању. Он заиста нема мере и не зна ни за ред, ни за културу а то што умишља ствари је посебна категорија.
Koga ?glasacu za javno streljanje, i vesanje....

Ja zbog njega kliknuh ZES, iako ne mogu da glasam u Srbiji![]()

Nemoj ti nama ZES kazi kratko i jasno G17+![]()
Iskreno, SDP bih najprije zaokružio, mada i G17+ bi došao u obzir

A pljuješ po Pokretu za promjene?
Ja za Rasima![]()
Naravno!A pljuješ po Pokretu za promjene?![]()
Zašto te to čudi?MA on to zbog Suzane Grubjesic.
BTW, glasao sam ponosno za SNS :-P
rasim se pokazao kao najproduktivniji politicar u srbiji !!!!
Расим је маскирани муџахедин, што пказује захтев за поновним изборима у вождовцу
Сваког са зером мозга би била срамота да гласа за муџахедина

Naravno!Zašto te to čudi?
Ma kakvi! Nego mislim da je Mlađa dobar i odgovoran ministar
Ti si ipak u jednom taboru.Zato što su PZP i G17+ gotovo isto (barem bile).
Mada i ne čudi - očekujem da pljuješ na sve ostale osim na SDP CG.Ti si ipak u jednom taboru.
Nego, dogovoriste li se vi više? Ko čini novu parlamentarnu većinu? Svi svjetski mediji prenose kako je u DPS-u opšte rasulo, dok koliko-toliko uspijevate da prikažete spolja kao da ste čvrsta i najjača partija u Crnoj Gori.

Ma kakvi! Nego mislim da je Mlađa dobar i odgovoran ministar

Vodi si ga kući, nama ne treba! Poklanjamo vam ga!![]()