Parlamentalni izbori?

• Začetnik teme Začetnik teme :) :(
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Za koga biste glasali?

• Srpska napredna stranka

• Koalicija - Za evropsku Srbiju

• Koalicija - Dss-Ns-Np

• Srpska radikalna stranka

• Koalicija - Sps-Pups - Js

• Liberalno demokratska partija

• Pokret socijalista

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
PZP nema nikakve veze sa G17+.
Ma ne smetaju meni ni SDP CG, ni BS, ni HGI, pa ni DUA :mrgreen:
Novu parlamentarnu većinu čine članice koalicije Evropska Crna Gora i Demokratska unija Albanaca. Danas je bila śednica na kojoj je mandatar predstavio svoj prijedlog za formiranje vlade i śutra bi vlada trebala da bude izabrana ako se ne varam.
Svi svjetski mediji pojma nemaju, u DPS-u nema nikakvog rasula ni podijela

Znači ni NS da je išao s vama? :cool:

PZP je ogranak G17+, barem nekada bio. Znaš ti kako je, sve su partije imale "pobratimljene" partije u Srbiji, unionističke - DSP-u je bio to SPS. NSD danas ima SNS i bivši joj bio DSS.

G17+ je imao PZP, do raspada naravno, poslije nezavisnosti su podržali Srpsku listu.

Eh, bojim se da to nije moguće :mrgreen:

A ono što je dobro naučiš cijeniti tek kad ga više nema (to je često tako, mada ne u svakom slučaju).
Tako danas ovi desno-orijentisani žale za Slobom, a većina njih je pomogla DOS-u da ga skinu s vlasti

Ma samo vodite Mlađu odavde, evo ISKRENO ćemo žaliti za takvim stručnjakom, bar dva sata :hahaha:

Što se tiče Slobe, pa kad je Dačica pandur prežalio Slobu, zašto bi bilo ko drugi žalio za njim onda... :think:

Ma samo vodite Mlađu odavde, evo ISKRENO ćemo žaliti za takvim stručnjakom, bar dva sata :hahaha:

Što se tiče Slobe, pa kad je Dačica pandur prežalio Slobu, zašto bi bilo ko drugi žalio za njim onda... :think:

Pa nijesmo mi krivi što Mlađa neće da ide. A evo mi sad reče Slaven da je podržao nekadašnju srpsku listu. E onda ne može, nećemo da ga vodimo :mrgreen:

Pa Dačiću je bilo najlakše da ga prežali

Расим је маскирани муџахедин, што пказује захтев за поновним изборима у вождовцу

Сваког са зером мозга би била срамота да гласа за муџахедина

ma ne znam na osnovu cega ti tako ???
meni se cini da su njemu stavili najvruciji krompir u ruke,verovatno i da bi ga diskreditovali,ali!!! najosetljivije i najnepopularnije probleme resava rasim-i to uspesno,za razliku od predhodnika na tom mestu.!!!

Back