white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
Treba mi neko da mi objasni za parkiranje pod nagibom. Živim u zgradi ispred koje je vukoiebina od "parkinga" i svako parkira gde stigne ali je sve bukvalno pod nagibom. Juče sam parkirala auto upravno i izbacim iz brzine i povučem ručnu. Stoji auto sve ekstra. Bila sam budna celu noć imam problema sa alergijom i pošto mi terasa gleda na taj "parking", celu noć do 6 ujutru je stajao auto. Da bi u 8 kad sam se probudila videla da je auto unazad otišao i zadnji točkovi spali sa tog uspona.
Ja sam vozač početnik, privikavam se na ovaj auto već 4 dana ga vozim svugde jer smo ga tada registrovali pošto je stajao dugo pre toga.
E sad, čitala sam da treba da se ubaci u prvu brzinu i povuče ručna kada je nagib i kad hoće unazad da ode. I u rikverc da se ubaci kako pod nagibom ne bi otišao u napred ako je tako parkiran.
Ja sam vozač početnik, privikavam se na ovaj auto već 4 dana ga vozim svugde jer smo ga tada registrovali pošto je stajao dugo pre toga.
E sad, čitala sam da treba da se ubaci u prvu brzinu i povuče ručna kada je nagib i kad hoće unazad da ode. I u rikverc da se ubaci kako pod nagibom ne bi otišao u napred ako je tako parkiran.