"Parking servis" odneo ženi auto SA BEBOM NA ZADNJEM SEDIŠTU

Divka to sto pises vazi za narod. Lokalna baraba moze da stavi nalepnicu, da falcifikuje registraciju, da te ubije i nece odgovarati.

Ako pratite optuzbe na vlast koja god bila, jer niko sa imenom ko pokusa da ojaca drzavu nije dobrodosao, dok pliva je dobar.

- - - - - - - - - -

Da li ti shvatas da u nekoj pripizdini pred sudom vise se racuna loklani propis nego zakon, a o ustavu da ne govorimo.

U Beogradu je gore, svaka vaska obaska pravi lokalne propise.

- - - - - - - - - -

Jos je gore, oligarhiski najamnik napravi prekrsaj, krivicu, otimacinu, pa se tek onda promeni propis i sudija ga primeni, jer ga je tako savetovao advokat, a sudije ne moraju ni da misle za to primaju platu. Inace bi pisali kazne na parkingu svojim sposobnostima.

- - - - - - - - - -

Da li shvatate da one nalickane sudije, posto su sve zene onda sudinice, imaju znanja i mozga kao svako razmazeno derle od 14 godina.

Kad bi neko samo podigao brisač kao opomenu osoba koja se parkirala na mjesto za osobe sa invaliditetom bi i dalje nastavila to da radi, ali poslije izbušene gume vjerovatno neće. Takve osobe uvijek nađu opravdanje za svoje ponašanje, ali za ponašanje drugih nema opravdanja.

Evo, ja ću priznati da sam licemjer jer ja ne bih bušila gume, ali mi je drago da to neko drugi uradi.

Nisi licemer, nego nemaš hrabrosti.

Nisi licemer, nego nemaš hrabrosti.

Ja licno mislim da neko i jeste licemer zbog nemanja hrabrosti da nesto uradi.

- - - - - - - - - -

Imam jednog komsiju koji ide i opominje da mu je opstina ostavila trotoar za parkiranje
i ako parkiras nj njegov trotoar odvije ti srafove na tockovima.
I sta da radis takvoj bitangi?

Ma kolji to :lol:

isto sta i on tebi... odvijes mu srafove na tockovima :lol:

- - - - - - - - - -

salu na stranu :)
samo ga snimi i podnesi prijavu jer on radi vrlo opasnu stvar koja ugrozava neciji zivot..moze debelo da zaglavi zbog toga da mu vise nikad ne padne na pamet da to radi

To je bilo pre deset godina ima garazu, prostor ispred garaze i jedno prosirenje na uglu koje je "njegovo" ulicu su tako postavili da ima prosirenje.
Vratio sam se u taj kraj posle 10 godina i on opet opominje.:) Malo sam ga zajebavao dok nije popizdeo i poceo da mi preti, a onda izvadim telefon
i covek dobije napad.:) Naravno, kazem mu da pazi sta radi. Posle je ugradjivao kamere na kuci.

- - - - - - - - - -

Najgore sto drugi postuju upozorenje i radije parkiraju pored trotoara nego tamo.

Back