Pariz u Septembru

Уосталом, да смо са 18 били толико обзирни, морални, свесни, одговорни...по чему бисмо осамнаесту разликовали од четрдесет осме или седамдесет осме? :wink:

Ко није правио лудости у младим данима, ко није са страшћу гутао живот, ко није непромишљено живео за данас и лебдео 2 метра изнад тла....тај нема чега ни да се сећа...:D

Ljudi, moja greška, izvinjavajte. Trebala sam svoje pisamce da odmah pošaljem na Romantiku, tamo sve neki fini svet, a ženski kutak samo ujeda i to jako.
Ne, nisam prestala da živim, naprotiv imam prilično lep i stabilan brak sa svim usponima i padovima kako to već zna da bude. Ne, nije on bio neki čiča kako neko reče imao je 25 kada sam ga upoznala i bio je već razdvojen od porodice, znači ne mojom krivicom, u to vreme je već živeo u Parizu.
Ne kajem se i nemam čega da se stidim. To leto sedamdeset i neke bih poželela mnogim forumašicama koje me tako zdušno napadaju, čak i da sam ostala sama ceo život imala bih uspomene da me greju do groba. A zaključala sam ga u srce, i nije mi žao, toliko mi je radosti pružio.

he should be so lucky :)
(ovo ja iz svog iskustva, tj kada se ja uhvatim krpe ili sporeta moj muz skakuce od srece, a za banku ne znam)

Ne mogu da verujem da sam procitala ovaj sastav, nisam bas u vasem fazonu Dragice i mogu vam reci da mi je zao sto ceo zivot nosite krst jedne iluzije. Makar ona bila locirana u Parizu.
Daleko od toga da propagiram zivot bez romanse, ali nalazim da realnost moze isto tako biti romanticna ako covek ima maste. Ako nema, onda su potrebna razno razna resenja i scenografija. Meni je recimo romanticno kako ja i muz delimo krekere i jedemo ih usput dok se vracamo uvece iz sopinga (u kom nismo sebi nista kupili, samo brdo stvari za naseg sina) i ... sa nasim sinom nasmejani, nista nisamo ni jeli ceo dan, ali smo se ljubili bas puno....

Licno sam presrecna sto nikad nisam bila ovako naivna i pasivna i sto nikad nisam bila u vezi sa ozenjenim muskarcem. Valjda to znaci da imam dobru karmu, pa sam zasluzila da mi ovaj dobar brak potraje (sa krpom ili bez nje u rukama).

Nisi fer ....prvenstveno prema sebi a onda i prema Dragici i svim onim zenama koje su dozivele strast i romansu..sva sreca pa ih se to ne dotice..

Ma samo ti pishi Andrushka , dan si mi ulepsala .Vec sam bila na dobrom putu da pomislim da si neka od onih shto se ne secaju sta je bilo chim se udaju.Ali sa ovim Parizom si me definitivno odushevila.......

Nisi fer ....prvenstveno prema sebi a onda i prema Dragici i svim onim zenama koje su dozivele strast i romansu..sva sreca pa ih se to ne dotice..

Vidim da ti mislis da je jedini nacin za doziveti romansu i strast ako si u semi sa tudjim muzem... i onda se pitas sto nalazis samo zauzete muskarce.8-)

Vrlo sam fer, mogla sam i otvoreno da kazem :evil:... jer vas se toliko gadim. Fuj! Prljave gadure.

Ljudi, moja greška, izvinjavajte. Trebala sam svoje pisamce da odmah pošaljem na Romantiku, tamo sve neki fini svet, a ženski kutak samo ujeda i to jako.
Ne, nisam prestala da živim, naprotiv imam prilično lep i stabilan brak sa svim usponima i padovima kako to već zna da bude. Ne, nije on bio neki čiča kako neko reče imao je 25 kada sam ga upoznala i bio je već razdvojen od porodice, znači ne mojom krivicom, u to vreme je već živeo u Parizu.
Ne kajem se i nemam čega da se stidim. To leto sedamdeset i neke bih poželela mnogim forumašicama koje me tako zdušno napadaju, čak i da sam ostala sama ceo život imala bih uspomene da me greju do groba. A zaključala sam ga u srce, i nije mi žao, toliko mi je radosti pružio.
nisam ni mislila da ces se drugacije postaviti
whatever

mene stvarno bas briga sta vi radite u svom zivotu

Нама било лепше уМеленце, је л' тако, чика Буки? Сећаш ли се кад се спусти ноћ у јамуре, а трска шушти....Ех, младос'!
Да ниси био ожењен, ко зна како би се развијала наша романса данаске... Него ме превари младу и зелену!

Back