Evo ovako. ovaj apartman u Fuk Tak na Starom Dojranu što je Lori okačila je bio 35€ za noć. Ima sopstveni parking. Mislim da je bio među skupljima tamo tj možeš naći bez problema i za 20€ po noćenju a mestoje maleno tako da ne možeš da pogrešiš.
Apartman u Pargi je bio 50€ po noćenju i za ovu lokaciju je dobra cena za sopstveni aranžman. Jer sve ispod toga je bilo uglavnom ili visoko ili nema parking u blizini.
Naše agencije imaju povoljnije nešto cene ali ne volim da zavisim od njih i uvek sam biram.
Gosti su bili ok, tj nisam ih čuo, jedina mana što vila u susedstvu je zakupljena od naših agencija pa smo slušali srpski non-stop u susedstvu za doručkom...

Mana smeštaja u Pargi je veličina sobe i pogotovo kupatila ali je sa druge strane normalna tuš kabina nisu one egzibicije kakve Grci umeju da smisle sa tušem.
Ali baka Marija me kupila koliko je simpatična i da oprostim malu sobu
Cene giros pite je fiksno 4€, giros i suvlaki na tanjiru od 8-10€ toliko je i musaka. Riba zavisi od restorana, oni na šetalištu baš deru malo dalje u uličicama imaju sasvim dobre cene pa ko može bez pogleda na more dok jede može jesti za 12-13€ brancina i 14-15 hobotnicu i tunu. Grčka salata valjda 8€. Pizza od 10€ naviše, pivo točeno veliko od 3,5-5 uglavnom ne računajući fensi mesta sa pogledom, sokovi 3-4....
U prodavnicam voće je solidno skuplje, pecivo im je svako 3€ mislim na spanakopitu, onu sa fetom, rolovanu kobasici...hlebčići su im 1€....
Malinovo ulje im je oko 10€ i ne isplati se po meni, tegla meda manja na pijaci mislim 7€,kolači u poslastičarnici 4€, sladoled kugla valjda 2€...