Ja ću sada da te pitam da li ste išli na Paxi i Antipaxi a ti ćeš reći "Da išli smo", jer ako niste onda... ne znam šta bih rekaozakasnio...vec smo se vratili![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću sada da te pitam da li ste išli na Paxi i Antipaxi a ti ćeš reći "Da išli smo", jer ako niste onda... ne znam šta bih rekaozakasnio...vec smo se vratili![]()

znas sta je zanimljivo.Giros pita se krece oko 4-4,2 evra tu.
znas sta je zanimljivo.
ove godine sam bio na rodosu i tamo je verovala ili ne giros pita u centralnom delu starog grada bila svega 2.5€
a svi ocekuju tamo vece cene
ALI, veliko ALI
oderu te na picu
coca-colu mi naplatili 7€
doduse bilo je pola litre![]()
nemoj misliti da bi povoljnije prosaoja nemam problema sa kokakolom pijem samo pivo kad sam na moru![]()

Bila sam sa Krfa,...ništa posebno!Ja ću sada da te pitam da li ste išli na Paxi i Antipaxi a ti ćeš reći "Da išli smo", jer ako niste onda... ne znam šta bih rekao
paxos i antipaxos jedino imaju zanimljivu plazu da se okupas..Bila sam sa Krfa,...ništa posebno!
Što se mene tiče, može se 'ladno i preskočiti. Očekivala sam više.

kupala si se u pećini?Bila sam sa Krfa,...ništa posebno!
Što se mene tiče, može se 'ladno i preskočiti. Očekivala sam više.

naravno posle sam imao i fotku ispred lokala u zagrljaju sa zadovoljnim vlasnikom koji me je opeljesio
ali to je super..pokazuje da postuje sto mu ostavljas pare..sam mi prisao i rekao ajmo da se fotkamo kad smo kretali.
Nisam,...bila sam na izletu. Mnogo je 'ladna voda u tim pećinama.kupala si se u pećini?
Jednom se okupala na Zakintosu u tim pećinama i nikad više. Voda je toliko hladna, za "srčani udar".nije ona slepi mis![]()
Jedino da su ti dali da je poneseš k'o suvenir.
Ниси се купала али знаш да је вода 'ладнаNisam,...bila sam na izletu. Mnogo je 'ladna voda u tim pećinama.Н
Hladna je voda i blizu tih pećina,..tek je u njima "horor"!Ниси се купала али знаш да је вода 'ладна![]()

Bili...biće posle...