gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, mislim da sa "Hugo Boss" parfemom ne mozete da pogresite, ja sam imala "Femme", ali samo za elegantne prilike.
femme jako kratko drzi na kozi i poprilicno je sladak...nije za leto....ja ga obozavam, istina, ali mnogima se ne svidja....moderan miris ruze.....vrlo specifican miris......Nista novo....
Chopard - Wish
T. Mugler - Angel
E. Arden - 5th avenue
Lacoste - Touch of pink
CK - skoro svaki....
... Koristila sam i Deep Red Boss-a i Narciso Rodrigez pa mi tako neka jaca nota odgovara...Slusajte vi mene....
Dolce & Gabbana Light Blue![]()

Meni je fantastican za ljeto, ali skoro identican miris ima Moschino- I love, kada god bi ga koristila svi su me pitali da li je Light BlueDa li je neko probao mozda onaj od Beyonce?
Slusajte vi mene....
Slusajte vi mene....
Trenutno mi omiljeni Antonio Banderas - Blue seduction.
A cim malo ustekam para, kupujem Hugo Boss - Deep Red.![]()

Inace proverite cene na toj stanici, ja nisam nasla jeftinije.Ja obožavam parfeme Naomi Kempbel .... ona je negde potpuno potrefila notu koja meni odgovara ... njeni parfemi, po meni, nemaju grešku ... i njih koristim ....
Cao!
Prosle nedlje sam onlajn kupila Bvlgari BluNotte www.parfemshop.rs i obozavam miris!Inace proverite cene na toj stanici, ja nisam nasla jeftinije.
Inace Nina Ricci je favorit! :-)

Slusajte vi mene....

,
..
Slusajte vi mene....