Parfemi

Uf,taj je mnogo sladunjav, glava me boli od tog parfema,ima ga drugar.
Juce sam kupio Kenzo Air,mnogo je dobar.

:) pa kad se pretera sa njim....treba ga samo malo staviti i kad otpari ostaje privlacna muzevna nota...osetila sam ga jednom na ulici i okrenula sam se za covekom a da nisam ni ukapirala sta radim....to hot for me

J'Adore-trenutno omiljeni
Emporio Armani- ponekad
Salvador Dali- bio i ostace najomiljeniji:):heart: konkretno Ruby Lips, Daliflor, Laguna ... i ne mogu sad da se setim ostalih
Hugo Boss- Deep Red
Nekada sam ih skupljala i sad imam kolekciju, od svakog je ostalo malo u bocici, nisam stigla da ih istrosim do kraja.

Pre jedno 100 godina dobih ja od Keve neki Parfem ´´ Orhideja ´´ - kasnije sam videla da postoji i ´´Noćna Orhideja´´
> Koji je proizvođač pojma nemam, ali od tada ga više nigde nisam pronašla...
Fantastičan parfem, ali šta da se radi...

Hexy......z:poz:

ja volim kad muskarac mirise na ovaj parfem...

CarolinaHerrera212SexyMan.jpg

a bogami i na ovaj

1b.jpg

a ja trenutno imam ovaj parfem

192.jpg

Boss-Hugo Boss(legenda od parfema sada vec 11godina, standardno u Top 3 bestsellers-a u svim radnjama Sephora u Francuskoj), na istom nivou Aqua Di Gio-Giorgio Armani(i on standardno u Top 3),volim da nosim i onaj Allure Homme Sport-Chanel i takodje CK Be od Calvin Klein-a (mikst parfem za oba pola,na zalost veoma slab ali jako dobar izbor leti posle tusiranja i pre "spavanja" :mrgreen:),Azzaro Chrome takodje koji nije los mada njega vec davno ne koristim ...

Inace od ovih novih muski The One od DG nije los,Gucci by Gucci nije mi nista posebno ali je odlican zimski parfem,a onaj Milion od P.Rabana mi se ne svidja( mnogo je sladak).

Ne znam ko je spomenuo Egoiste ali taj parfem mi bukvalno smrdi a druga verzija Egoiste Platinum mi je ubedljivo bolja.

trenutna kolekcija izgleda ovako:
Nikos
Sculpture
Givenchy - PI (3.14)
PR - BlackXS
JOOP - Nightflight
Laura Biagiotti - ROMA

kada ide koj, zavisi od odevne kombinacije, mesta za izlazak, osoba sa kojima izlazim, i naravno raspolozenja :)

Back