Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
Ne zalis se jer ti se nije desilo ili ti nije smetalo?JA se bar ne zalim sto devojka nije htela da mi da 20 dinara...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zalis se jer ti se nije desilo ili ti nije smetalo?JA se bar ne zalim sto devojka nije htela da mi da 20 dinara...![]()

MA di to ima, hocu i ja takvu devojku!![]()

Јао, а ти мобилни што си добио?![]()

Ne znam da li ste primetili,ali kad imate wece pare pri sebi,da li osetite nesto u sebi kad dajete jedan deo novca,na nesto? Da li se tesko odvajate od tih para?

Vidis, ljudi razlicito gledaju na te stvari...
Po meni, da je ostavio konobaru baksis od 820 dinara () bio bi rasipnik, a takvi mi se ne svidjaju... Bolje da je za te pare nesto meni kupio
![]()
Izgleda da nisam...
Pa, zar on nije trazio od djevojke tih 20 din da doda na onih 160?![]()

Bolje da nisam nista komentarisala
Svejedno, ta djevojka je kreten kad ju je uvrijedilo sto joj je trazio da i ona doda pare za ceh![]()
Ti uopste ne kapiras. Nije je to uvredilo. Nego joj je bilo cudno sto on ima 4000 dinara a nece da ostavi baksis 20. Ma zaboravi...
Kontam. Ali me nervira sto nju tangira kako ce on da raspolaze svojim novcem, a onda je lose kad jednom u x slucajeva i ona plati... Takva je pravi interesdzija...
Po meni, da je ostavio konobaru baksis od 820 dinara bio bi rasipnik, a takvi mi se ne svidjaju...

Ne znam sta je lose u tom tipu ako nece da ostavi baksis? To je njegova stvar. Dok je njoj takav cicija, ja bih za njega rekla da zna da cijeni novac, jer se ne rasipa unaokolo...Opet kazem, ne nervira je! Samo to njoj pokazuje kakav je on lik. Pa i ti si sama rekla:
Ali si izbrisala. Sto tebi smeta kako on raspolaze svojim novcem.![]()
Ne znam sta je lose u tom tipu ako nece da ostavi baksis? To je njegova stvar. Dok je njoj takav cicija, ja bih za njega rekla da zna da cijeni novac, jer se ne rasipa unaokolo...
A, iznerviralo je jeste, posto u tekstu kaze da se cijelo vece durila.
Meni je tu definitivno ona negativna licnost jer hoce da ima momka koji ce da joj placa izlaske, cascava konobare, a da pritom ona nikad ne mora da se uhvati za novacnik... Fuj!

Odakle ti to?
Mislim OK jesam ali to je bilo pre pre...

Pa, to sto ju je iznerviralo sto on nije htio da ostavi baksis meni jasno pokazuje da je ona jedna od onih koje bi voljele zivot na visokoj nozi, ono u fazonu bas me briga koliko para trosim, i na sta trosim, cascavacemo konobare da svi vide da imamo para...To je u redu, ali ako se radi o SVOM novcu, ali ne o tudjemJa uopste nisam stekao utisak da ona hoce da ima decka koji ce da placa i cascava...
Ona da nije htela da se uhvati za novcanik na bi platila to pice umesto njega.

Pa, to sto ju je iznerviralo sto on nije htio da ostavi baksis meni jasno pokazuje da je ona jedna od onih koje bi voljele zivot na visokoj nozi, ono u fazonu bas me briga koliko para trosim, i na sta trosim, cascavacemo konobare da svi vide da imamo para...To je u redu, ali ako se radi o SVOM novcu, ali ne o tudjem![]()
Tako i treba, kad voli da daje baksise, ali nema pravo da njemu odredjuje kako ce on da raspolaze parama, jer ih nije ona zaradila...Pa ona je i ostavila baksis. Od svog novca.
Tako i treba, kad voli da daje baksise, ali nema pravo da njemu odredjuje kako ce on da raspolaze parama, jer ih nije ona zaradila...
Ne mora znaciti!S druge strane ako je neko cicija da da 20 dinara, onda se od njega moze ocekivati da je takav i u drugi stvarima.

Totalno si konradiktoran...