Pare pare pare!!! Opsesija!!!

ne mogu da verujem
girl_haha.gif

Kontam. Ali me nervira sto nju tangira kako ce on da raspolaze svojim novcem, a onda je lose kad jednom u x slucajeva i ona plati... Takva je pravi interesdzija...

Opet kazem, ne nervira je! Samo to njoj pokazuje kakav je on lik. Pa i ti si sama rekla:

Po meni, da je ostavio konobaru baksis od 820 dinara bio bi rasipnik, a takvi mi se ne svidjaju...

Ali si izbrisala. Sto tebi smeta kako on raspolaze svojim novcem.:whistling:

Opet kazem, ne nervira je! Samo to njoj pokazuje kakav je on lik. Pa i ti si sama rekla:

Ali si izbrisala. Sto tebi smeta kako on raspolaze svojim novcem.:whistling:
Ne znam sta je lose u tom tipu ako nece da ostavi baksis? To je njegova stvar. Dok je njoj takav cicija, ja bih za njega rekla da zna da cijeni novac, jer se ne rasipa unaokolo...
A, iznerviralo je jeste, posto u tekstu kaze da se cijelo vece durila.
Meni je tu definitivno ona negativna licnost
jer hoce da ima momka koji ce da joj placa izlaske, cascava konobare, a da pritom ona nikad ne mora da se uhvati za novacnik... Fuj!

Ne znam sta je lose u tom tipu ako nece da ostavi baksis? To je njegova stvar. Dok je njoj takav cicija, ja bih za njega rekla da zna da cijeni novac, jer se ne rasipa unaokolo...
A, iznerviralo je jeste, posto u tekstu kaze da se cijelo vece durila.
Meni je tu definitivno ona negativna licnost jer hoce da ima momka koji ce da joj placa izlaske, cascava konobare, a da pritom ona nikad ne mora da se uhvati za novacnik... Fuj!

Ne zaboravi da je to SAMO JEDNA STRANA price. ;) Ja uopste nisam stekao utisak da ona hoce da ima decka koji ce da placa i cascava...

Ona da nije htela da se uhvati za novcanik na bi platila to pice umesto njega.

Ja uopste nisam stekao utisak da ona hoce da ima decka koji ce da placa i cascava...

Ona da nije htela da se uhvati za novcanik na bi platila to pice umesto njega.
Pa, to sto ju je iznerviralo sto on nije htio da ostavi baksis meni jasno pokazuje da je ona jedna od onih koje bi voljele zivot na visokoj nozi, ono u fazonu bas me briga koliko para trosim, i na sta trosim, cascavacemo konobare da svi vide da imamo para...To je u redu, ali ako se radi o SVOM novcu, ali ne o tudjem :dash::dash::dash:
P.S. Znas sta mi je cudno? Ti stalno po forumu napadas djevojke da su sponzoruse,a sad si na starni ove...

Poslednja izmena:
S druge strane ako je neko cicija da da 20 dinara, onda se od njega moze ocekivati da je takav i u drugi stvarima.
Ne mora znaciti! :p
Sto bih npr. castila konobara ako mi je donio prljavu casu, nije bilo pepeljare na stolu itd? To je licna stvar.
Nije mi jasno, stalno po forumu osudjujes djevojke da su sponzoruse i da jure pare, a sad ovu branis? :dontunderstand: Totalno si konradiktoran...

Back