Kako da ne utice??? ma,utice na svakoga,a para nikada dosta..Mislim,utice na svakodnevnicu,to jeste...Ovde meni postoji neki drugi problem...Mozda je on samo hteo da olaksa konobaru da ne mora vracati kusur,pa je zato pitao curu da mu posudi 20 din?

Ma,kakve to veze ima sa zivotom??? Pa,sad stipsa....Ali mogao je bas i da ostavi neki baksis,to se zna,10 %..No,dobro..To me uvek iznenadi,da oni koji imaju novca,se stiskaju kada su neke mizerne napojnice u pitanju,a neko ko i nema mnogo,uvek odvoji za neki baksis...Ja to uvek zaokruzim,i kazem,u :"U redu"...On je bas i mogao,ako je vec u mogucnosti...No,ipak...Neko na to gleda,kao stipsa,a on momak verovatno gleda na to,kao ne zeli da se rasipa i ako ima...

ne treba preterivati,ali poneki baksis nije nikoga ubio...Ovde mi upada u oci ono,aha ja sam platila...cekaj,ok ako je dzentlmenski hteo da plati,pa je pitao da mu samo pozajmi..danas je drugo vreme...A,ni ona nije morala bas tako besno da postupi..mada je donekle razumem,jer je verovatno poludela,jer nije da nece imati sutra da jede ako bi ostavio neki baksis,a ona je pretpostavljam malo losijeg materijalnog stanja,pa je odmah izvadila...Dogovor kucu gradi..Ako i nemas sada za veci deo racuna,podelicemo,sta fali,vazno je da smo izasli i da smo se dobro proveli..Danasnje vreme je drugacije ..sve je dosta supo,i za neke bolje stvari ne ocekujem samo on da placa..To su na kraju zajednicke parice,jer se vec dugo zabavljamo,i dogovorimo se uvek,kako cemo i sta...Mozemo mi i da jedemo jedan sladoled i da imamo dve kasike..vazan je dogovor..Danas ssvi zele da zive samo lagodno,da im drugi sve i svasta placa..nema zajednistva i dogovora...