Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Taj se odvojio od hiljadarki koliko ti nisi ni videla u zivotu... :razz:

E a da i napomenemo jos jedan slucaj kad smo vec ovde jel... nije da potenciramo na nekog posebno... :roll:

Dodju devojke u lokal i stanu... Ni jedna ne narucuje ni jedno pice...jer nemaju para.... I onda tako cekaju nekog tipa da im pridje da bi ga opeljesile za pice i jos usput malo zahebavale... Al posto im niko nije prisao...onda ko pokisli kucici idu u sledeci lokal... da traze drugu zrtvu... :wink:
I onda takve devojke imaju drskosti da nekog nazovu stipsom. :lol:
Ja se bogme ne secam da sam bilo kad u zivotu usao u lokal a da nisam nesto narucio... pa makar i kapucino...
:lol: Joj kako je ovo dobra tema. :lol:
Pera ažurira svaki svoj post i pride svakom odgovara.
Odlično. :-D :-D

Samo za Zoroa:
emoticon-zorro.gif

:)

Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:

Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...

A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?

Nemam pojma, meni uvek zenske placaju pice.... :)

PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.

Tako i ja. :)

Ja se raazmecem sa parama kada kupujem odecu nakit it ako to. ali ne dam nikada nikakav baksis, nista nikome :D Nikada xD
Modza platim pice poneki put, ali uwek je to nesto 50 50, Npr odem sa drugaricom dwa dana za redom, jedanputa ja platim, sutra dan ona ili tako nesto

Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...

A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.

Svaka joj cast..kreten od devojke

Ja bih takve tako psihichki maltretirao da bi pozalile shto su se rodile uopshte.

Back