limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.121
Ma, to je Bijeljinski stil rada !!!![]()
ma ne znam ja ko je sve ,prije koju deceniju,prolazio kroz bijeljinu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, to je Bijeljinski stil rada !!!![]()

.... od tada su se i domorodci primili da to tako upražnjavaju, pa je već postalo deo lokal - folklora !!!ma ne znam ja ko je sve ,prije koju deceniju,prolazio kroz bijeljinu...![]()

dobro, da znam, da mu ne ispravljam ovo b veliko u „Bijeljinski stil”![]()

jok, ni ovo d u domoroDcima![]()

Ooooooo, serdare, pušti pravopisa, no ću ga ja ispravljat' po dukljanskoj akademiji !!! :xjok, ni ovo d u domoroDcima![]()
biH, limune, biH
isprepaducnula SI SE, k'o da ti je zadnje postovanje![]()
da je rs...pa da i razmislimo...

ali mene... malo malo, pa prozivaju za cg marifetluke, te se, valjda, moram osjećati posranim![]()
:wink:Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:
Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...
A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.
e sad cu ti dati licni primer,pa pokusaj da shvatis poentu...elem...pre par dana poranio sa sestrom da zavrsimo neke obaveze i svratimo u jedan lokal,gde ja cesce svracam,na prvu jutarnju kaficu i votkicupopismo mi to,i da platim,vadim 200,kelnerica meni "nemam sitno da ti vratim".tutnem joj u ruku 200 kinti i kazem "u redu je,pocasti sebe kaficom"ralzlika je bila nekih 60 dindzi.za toliko necu da propadnem,i sto bih se sibicario za tu sicu.kuzis?