PARAPSIHOLOSKI RAT

Ljudski mozak je istrazen..Otuda i njegova kotrola...Znaci zna se u kom opsegu i frekvenciji radi ljudski mozak...Njegov opseg meri se u hercima...Cim se se zna za njegova stanja -alfa. beta i teta..lako je upotrebiti znanja i u lose svrhe...To je uradjeno jos 70 tih...poznat je program MKA ULTRA ISPIRANJA LJUDSKOG MOZGA--Primenjen 70tih...Sa znanjem o ljudskom mozgu poceo je i rat za njega...

Neka moja razmisljanja su tekla u smeru da uklanjeju sa javne scene one koji uticu na mase da se ponasaju suprotno od njihove zelje. Nadam se da mi nece zameriti sto pominjem njegovo ime i unapred se izvinjavam svim onima koji su se spremili da osude ovaj moj cin. Jednostavno osetio sam potrebu to da kazem i reci cu. Mislim da je Tose Proeski kao i neki pre njega od javnih licnosti uklonjen upravo jer je propagirao neke vrednosti koje su lepe i koje su ljude vracale tamo gde ih je on usmeravao. Taj covek je zaista bio nesto posebno. Nek mu je vecna slava.
A otkud znaš da ne utiču baš na tvoje misli,pa bukvalno sve gledaš kroz zaveru?

Ljudski mozak je istrazen..Otuda i njegova kotrola...Znaci zna se u kom opsegu i frekvenciji radi ljudski mozak...Njegov opseg meri se u hercima...Cim se se zna za njegova stanja -alfa. beta i teta..lako je upotrebiti znanja i u lose svrhe...To je uradjeno jos 70 tih...poznat je program MKA ULTRA ISPIRANJA LJUDSKOG MOZGA--Primenjen 70tih...
Ako ne veruješ,pitaj nekog profesora medicine ili studenta,koliko toga nije poznato o mozgu.
Zašto misliš de baš svima kontrolišu mozak?Uostalom brzina rada mozga nikakve veze nema sa frekvencijom kao što je kod kompijutera,jer mozak i neuroni u njemu ni blizu ne finkcionišu kao kompijuter.Stoga pre bih rekao da upravo tebi neko sa pogrešnim informacijama želi kontrolisati misli.
I ne treba mešati menjanje svesti kroz hipnozu kao ispiranje mozga,i uticaj na daljinu na ljudski mozak kroz nekakve talase.

Sa znanjem o ljudskom mozgu poceo je i rat za njega...
O kakvom ratu ti govoriš?

Ako ne veruješ,pitaj nekog profesora medicine ili studenta,koliko toga nije poznato o mozgu.
Zašto misliš de baš svima kontrolišu mozak?Uostalom brzina rada mozga nikakve veze nema sa frekvencijom kao što je kod kompijutera,jer mozak i neuroni u njemu ni blizu ne finkcionišu kao kompijuter.Stoga pre bih rekao da upravo tebi neko sa pogrešnim informacijama želi kontrolisati misli.
I ne treba mešati menjanje svesti kroz hipnozu kao ispiranje mozga,i uticaj na daljinu na ljudski mozak kroz nekakve talase.

O kakvom ratu ti govoriš?
Piroh ovde se govori o parapsiholosko ratu....A tu spada kako delovanje na daljinu na ljudski mozak, tako i hipnoticko delovanje na njega...Gubis se u temi...Mozemo i o uticaju medija na ljudski mozak i hipnotickom delovanju na njega kroz medije..

Piroh ovde se govori o parapsiholosko ratu....A tu spada kako delovanje na daljinu na ljudski mozak, tako i hipnoticko delovanje na njega...Gubis se u temi...Mozemo i o uticaju medija na ljudski mozak i hipnotickom delovanju na njega kroz medije..
Ako parapsihološki rat ima veze sa mozgom i mislima u mozgu,ondak jeste u vezi teme.Zar ne?Ili ne treba uopšte da pominjemo mozak i misli.
Ili treba da ustanovimo dali je uticaj na ljudski mozak i misli ili menjanje svesti čoveka u sklopu parapsihološkog rata,ili ne.
Ne verujem da samo nekakav Dart Vejderov zrak smrti protiv čovečanstva spada u parapsihološki rat.

mind_control-1.gif

HAARP sluzi iskljucivo u svrhe izazivanja klimatskih promena, o cemu pricamo?! What daaa fuuu'ck bolje receno?!

Slusao sam svakakve teorije o kontroli uma od impulsa kroz kablove za struju u kuci do kratkih frejmova (jedino mi ovi frejmovi zvuce logicno a i zabranjeni su).

TACNO PIROH...ALI... S, OBZIROM DA NAUKA ZVANICNO CUTI A ITEKAKO JE UMESALA PRSTE TESKO DA MOZEMO NACI NAUCNE IZVORE...
Pa u praksi sam upravo suprotno zapazio.Mnogo puta određene grupe ili institucije optužuju nekog da šute o nečemu,navodno što ljudi treba da znaju izazivajući jedan specifičan strah kod ljudi koji daje put vrlo lakom manipulacijom sa ljudskom svešću kroz određene priče,podatke ili informacije.I upravo ove grupe koji upozoravaju na šutnju zvaničnih naučnika i zavere njihove, koriste sistem manipulacije ljudskim umom.
Velike sile i države taj sistem već odavno koriste za manipulaciju sa masom.Recimo slučaj Iraka.Prvo su u ljudskoj populaciji u svetu veštački izazvali strah od Iračke proizvodnje nuklearnog oružja, i taj strah su koristili da izmene svest kod većine stanovnika zemlje kao preduslov prihvaćanja i odobravanja njihove invazije na Irak.Tek se nedavno otkrilo da upravo sa lažnim informacijama manipulisali ljudima za sopstvene ciljeve.Slično se dešava i u pričama o zaveri.I ne retko se otkrije da upravo najveću opsasnost imamo od onih grupa koji upozoravaju na nešto,i na ono što oni sami upozoravaju isto čine bez da ih otkriju kao uzročnike.Jer logičan um nikada ne bi zaključio da grupa koje upozorava na nešto upravo čini to.

Pa u praksi sam upravo suprotno zapazio.Mnogo puta određene grupe ili institucije optužuju nekog da šute o nečemu,navodno što ljudi treba da znaju izazivajući jedan specifičan strah kod ljudi koji daje put vrlo lakom manipulacijom sa ljudskom svešću kroz određene priče,podatke ili informacije.I upravo ove grupe koji upozoravaju na šutnju zvaničnih naučnika i zavere njihove, koriste sistem manipulacije ljudskim umom.
Velike sile i države taj sistem već odavno koriste za manipulaciju sa masom.Recimo slučaj Iraka.Prvo su u ljudskoj populaciji u svetu veštački izazvali strah od Iračke proizvodnje nuklearnog oružja, i taj strah su koristili da izmene svest kod većine stanovnika zemlje kao preduslov prihvaćanja i odobravanja njihove invazije na Irak.Tek se nedavno otkrilo da upravo sa lažnim informacijama manipulisali ljudima za sopstvene ciljeve.Slično se dešava i u pričama u zaveri.I ne retko se otkrije da upravo najveću opsasnost imamo od onih grupa koji upozoravaju na nešto,i na ono što oni sami upozoravaju isto čine bez da ih otkriju kao uzročnike.Jer logičan um nikada ne bi zaključio da grupa koje upozorava na nešto upravo čini to.

Eeeeeeeeeee tooooo! Dakle niko ne razmislja da li su ti koji ih plase i "informisu" zapravo oni koji imaju interesa u necemu... :cool:

Eeeeeeeeeee tooooo! Dakle niko ne razmislja da li su ti koji ih plase i "informisu" zapravo oni koji imaju interesa u necemu... :cool:

Da ne postoje takvi koji plase narod satanizacijom nekih naroda, udruzenja i sl. narod bi ukapirao koliko je lako uspostaviti kontrolu nad svojim zivotom i ostvariti savrseni svet u kom bi covek sam bio svoj gazda i u kom ga niko ne bi vodao kao ovcu....
Ovakvom satanizacijom, vecina ljudi se oslanja na nepotrebnu pomoc jacih u zastiti od satanizovanih udruzenja, naroda i dr, koji strahom, sirenim od strane ovih koji su ubedjeni da nesto dobro rade time za covecanstvo, eksploatisu lakovernu masu, izdajuci se za zastitnike te eksploatisane mase...
Teoreticari zavere... nesvesno mi cinite uslugu... :)

Back