PARAPSIHOLOSKI RAT

:hahaha:
Da pojasnim zbunjenima:
za psihološki rat tipa SPIN DOKTORI malo ko je čuo.
Ali zato kao posljedicu istoga svaki treći dan urlamo na TV,jer je neki političar
skočio sebi u usta,ne shvatajući da se neki negdje smiju na sve to...
Ali to nije problem.
Već to što parapshilogija nije "gdje je loptica" ili vračara sa maramom,ili pak onaj
blentavi MIlan Tarot... Jock...
To je ono zbog čega se kad ti je najbolje počneš osjećati kao konj...
Ili je to samo,da citiram Đoleta,duša slovenska...
:cool:

evo ti jedna paranormalno normalna parapsiholoska pesma od Djoleta :manikir:

Poslednja izmena:
hahahaha a kakav to strah? :zaljubljena: Skoro nikada ni ne pomislim na ovakve teme osim kada diskutujem ovde i vidim toliko aroganciju prema svemu sto nije zvanicno.
Znači samo je reč o kontroli misli.Neko te izmanipulisala da veruješ u takve teorije zavere.:lol:

Pre ce biti da oni koji apsolutno to negiraju imaju strah pa ne smeju ozbiljno ni da razmotre teme koje se ne uklapaju u vec prihvacenu sliku sveta.
Hahaha,znači oni koji su inficirani pričama o teorijama zavere pa seju strah po forumima jesu oni koji su bez straha,a boje se oni koji ne veruju u takve priče.Nešto mnogo zaj...ban taj HAARP ili šta već utiče na ljudske misli.:hahaha:
Sve ima uzroke i posledice,ali takve priče nemaju niti uzroke niti posledice,već samo predodžbe i pretpostavke,a to se nikada ne uzima u ozbiljno razmatranje kao realne dokaze i činjenice.

Poslednja izmena:
ajde covek sto se ti toliko opterecujes o cemu mi ovde diskutujemo. Nisam znala da je zabranjeno diskutovati o kontroli misli na pdfu natprirodne pojave i misterije. Ako ti toliko smeta imas druge pdfove, ne moras toliko da se opterecujes :manikir:
Čekaj,čekaj malo!!
Zašto misliš da se opterećujem???
Otkuda ti informacija da je ovde zabranjeno diskutovati o kontroli misli????
Jesam ja to negde pomenuo???
Zašto misliš da ova diskusija meni smeta???
Zar nije opet posredi manipulacija sa mislima kod tebe????

Ako ti smeš da izneseš priče ili potvrde pričama,zašto je meni zabranjeno da izjavljujem ne verovanje u takve priče i iznesem moje mišljenje???
A ti bi da na sve načine mene nateraš da verujem u takve priče i da mi namećeš tvoje misli.Jel da?
Eto,sada sam i potkopao tvoje planove.:D

Čekaj,čekaj malo!!
Zašto misliš da se opterećujem???
Otkuda ti informacija da je ovde zabranjeno diskutovati o kontroli misli????
Jesam ja to negde pomenuo???
Zašto misliš da ova diskusija meni smeta???
Zar nije opet posredi manipulacija sa mislima kod tebe????

Ako ti smeš da izneseš priče ili potvrde pričama,zašto je meni zabranjeno da izjavljujem ne verovanje u takve priče i iznesem moje mišljenje???
A ti bi da na sve načine mene nateraš da verujem u takve priče i da mi namećeš tvoje misli.Jel da?
Eto,sada sam i potkopao tvoje planove.:D

BRAVOOOOOOO.......(Mada se opet slazem sa tobom)....ali,brate,nasjedas kao mala maca......:D

Pogresno. Nema religija za cilj manipulaciju ljudima, vec religijski centri i njihovi mocnici.

Cista zloupotreba religije.

Nema niceg loseg u "Ne ubi, ne kradi, ne lazi..." ima loseg samo u zloupotrebi...

Poslednja izmena:
Smej se buu, grohotom se smej...

Ubijaj, kradi, lazi... Mozes slobodno... To je sve sto crkva danas radi, nazalost radila je to i ranije.
Monoteizam jos od doba Ehnatona je miroljubiva vera...

I ne samo crkve ..................rade to i druge grupacije.

U šta ovde očigledno odbijamo da poverujemo..............:think:

Ili ipak ............????:per:

Ubijaj, kradi, lazi... Mozes slobodno... To je sve sto crkva danas radi, nazalost radila je to i ranije.
v_ubice.jpg

Pogresno. Nema religija za cilj manipulaciju ljudima, vec religijski centri i njihovi mocnici.

Religija je isto ono sto i crkveni sistem. Ne zloupotrebljavaju oni religiju vec Boga samog dok ljude koriste i ljude koriste njih. Ovo je naravno uslovno receno, ako uopste zloupotrebljavaju a da li to rade nisam relevantan da odgovorim.

Nema niceg loseg u "Ne ubi, ne kradi, ne lazi..." ima loseg samo u zloupotrebi...

Kako to mislis da zloupotrebis zapovesti?

Back