Ok.., ako kazete da oni vide nase podsvesno, onda najverovatnije vide i nase zelje, nade i strahove... na taj nacin mogu i da 'proreknu' pogresnu buducnost... tj.ono sto se u stvarnosti nece desiti...
Za one koji su bili kod K. samo da obavestim da se upravo kod mene dogodio jedan deo od recenog, ali vezan za porodicu, ne licno mene...
Isto tako , nesto se niije desilo , sto je ona tvrdila da hoce sigurno, odmah , brzo... ( vezano za otpustanje jedne osobe sa posla).. dakle ja sam mislila da ce jedna osoba dobiti otkaz, jer propada firma... ona je tako i rekla... medjutim... desilo se da je ispalo suprotno... firma ipak nije propala... i nece... po novim informacijama...
Zakljucak, ona nam verovatno cita i deo misli... sto se ne mora pokazati kao buducnost koja ce se desiti...
Isto tako cudno mi je da mi je ona zena na trgu oba puta predvidela da cu imati troje dece... to nikad nisam zelela....objektivno i realno cak smatram da je nemoguce...
I sta ako je to eventualno duboko duboko u mojoj podsvesti... opet ne znaci da ce se zaista desiti...
Pretpostavljam da zato tacno vide proslost, a buducnost pogode najcesce 70, 80 %
JA KOJI JESAM pitala bih te, da li se toj zeni sto ti je gledala desavalo da pogresi ?
I za onaj primer kada si naveo da je predvidela smrt bake tvoje supruge, da li je rekla da se bas radi o njoj... ili je rekla samo starija zenska osoba iz porodice ?
Prvo, da objasnim ova pitanja oko podsvjesnog...
Sam razum je mehanizam projekcije, dakle, projektor stvarnosti. Podijeljen je (nevidljivom podjelom, ali je podijeljen) na svjesni, pod-svjesni, ne-svjesni i nad-svjensi razum koji je spojen sa bićem izvan ove dimenzije i samim univerzumom. Ovo je veoma važno jer ako znamo šta koji dio razuma radi onda možemo lakše shvatiti kako se naša svakodnevna realnost stvara a tek onda i kako vidoviti ljudi vide 'budućnost'. Zašto sam budućnost stavio pod navodnike? Zato što budućnost uistinu ne postoji. Pa kako onda možemo govoriti o vidovitosti i pogađanju 'budućih' događaja?
Budući događaji su nepoznanica. Ono što je zaista moguće spoznati jeste ono što već vibrira, dakle postoji, a to je pod-svjesnim razumom STVORENA MOGUĆNOST nekog još nemanifestovanog scenarija. Ta mogućnost NIJE budućnost. Kao što rekoh, budućnost ne postoji. Budućnost, kao i samo vrijeme, je koncept našeg svjesnog razuma. Vrijeme nam služi da doživljaje poređamo u niz. Jedino u memoriji, vrijeme ima svoje mjesto nidgje drugdje, a zašto? Zato što jedino u memoriji imamo zapamćen niz doživljaja koji se nastavljaju jedan na drugi te zato jedino u memoriji logikom možemo stvoriti sliku o tome kako se doživljaji uistinu nastavljaju u jedan kontinuirani niz iz čega se stvara zaključak da će i poslije ovog sada da dođe neko novo sada za koje smatramo da je budućnost. Ali tu se ljudski razum grdno vara. Doživljaji postoje samo u SADA. Samo jedno je SADA, drugog nema i sve što se dešava dešava se u SADA. Tako i ono što nazivamo memorijom, nikada ne može da zaživi nigdje i nikada do u SADA. I onda kada se nečeg sjećamo...mi se ne vraćamo u prošlost kako nam to izgleda nego 'prošlost' oživljavamo u SADA.
Da se vratim na mogućnosti...dakle, naš pod-svjesni razum stvara moguće scenarije za svaku misao koja se pojavi u našem svjesnom razumu.
Kako taj mehanizam radi?
Prvi doživljaj je projekcija duše (namjere za iskustvom sebe) kroz razum. Iskra, dakle, ulazi u domen razuma i duh razumom ostvaruje svoje prve namjere (na fizičkom nivou manifestacije kreira embrion). Embrion je pod nadzorom majke kao i okoline koja okružuje majku. Svaki majčin doživljaj, svaka majčina vibracija, svaka vibracija oca, okruženja u toku razvoja embriona utiče na 'buđenje' gena koji su uspavani u svakom spermatozoidu i jajnoj ćeliji. Od svih tih uticaja formira se probuđeni sklop gena koji u skladu sa namjerom (da postane ljudski organizam) ima i odlike onih uticaja koji su bili najsnažniji u toku njegovog razvoja. Tako nije čudo, da djeca, koja su u vrijeme razvoja (embriona) bila u materici dok je majka koristila alkohol, cigarete, drogu i sl. imaju slične porive i potrebe kad odrastu. Takođe, deformacije tijela, su uzrok uticaja traume koju embrion preuzima na sebe kroz majku. Kad kažem kroz majku onda u tu cjelinu ubrajam i oca i čitavo okruženje.
Kada jedinka postane jedinka u pravom smislu riječi, dakle odvojena od majke, kada se presiječe pupčana vrpca, njen pod-svjesni razum počinje da projektuje i stvarnost 'spoljašnjeg' svijeta.
Mogućnosti se stvaraju kao refleksija akcije i usmnjerenja akcije. Naime, kroz akciju našim svjesnim razumom aktivno-nesvjesno biramo novu mogućnost. Uistinu, izbor se tad čini usmjerenjem te akcije. Svako usmjerenje akcije je očita namjera te po toj namjeri naš pod-svjesni razum dobija signal iz kojega logički stvara bezbroj mogućih rješenja. Ta rješenja namjerene manifestacije realnosti jesu MOGUĆNOSTI. Ona mogućnost koja vibrira najbliže postojećoj vibraciji namjerenog biva izabrana jer odgovara samoj namjeri. Sve ostale mogućnosti ostaju nemanifestovane ali ne i zaboravljene. To takođe znači da u bilo koje vrijeme, u zavisnosti od akcije koja može da potsjeti na onaj momenat koji je već bio, takođe može da probudi onu kreiranu mogućnost i da je načini realnom. Mnoge od tih nemanifestovanih realnosti se realizuju, manifestuju u snovima.
Dakle, mogućnosti nisu budućnost, već ne-manifestovana sadašnjost. Jedino ona mogućnost koja se izabere usmjerenjem naše akcije u SADA, postaje i naša realnost . Realnost je uvijek u SADA. Ne postoji druga realnost.
Vidovnjaci dakle, vide MOGUĆNOSTI. Iz tih mogućnosti koje vidovnjaci vide, naravno da će neke da se ostvare a neke ne. Ostvarit' će se one mogućnosti koje ničim ne budu izmijenjene. Dakle, gdje ona namjera što je načinjena našim trenutnim usmjerenjem akcije a potpomognuta dubokim ubjeđenjem, ne bude izmjenjena do momenta njene manifestacije, ta mogućnost koju je vidovnjak vidio bit' će za sigurno manifestovana, realizovana. U drugim riječima, ako je mogućnost koju je vidovnjak vidio načinjena ubjeđenjem (a ne samo trenutnom mišlju) a to ubjeđenje ne bude promijenjeno do momenta manifestacije te mogućnosti...vidivnjak je pogodio vašu budućnost, jer je vaša VJERA u taj doživljaj ostala nepromijenjena. Zato sam vam u prvom mom pisanju rekao da postoji i 'treća vidovita žena' koju posjećujem mnogo mnogo rjeđe, u zadnjig 2 godine skoro niti jednom...zato što sam shvatio da mi ona POGAĐA svaku moju sumnju, svaku moju sabotažu namjerenog.

To znači, shvatio sam jedno: kada poželim da od nje saznam nešto o onome što bih želio da mi se riješi optimalno...znak mi je da sam spremio poraz, sabotažu. Ali to takođe znači da sad, kada to znam, svaki put kada sam toga svjestan, mogu da izmijenim namjerenu sabotažu i da svoju namjeru dovedem do željenog cilja bez sabotiranja svoje namjere.
Čitanje budućnosti stoga ima za cilj da se, onome kojemu se 'budućnost' isčitava, stavi na znanje ŠTA JE NAMJERIO-LA DA PROŽIVI, bilo da je to dobro za njega-nju ili ne.
Poenta isčitavanja 'budućnosti' je da sagledamo da li su naše najsnažnije mogućnosti u skladu sa našim istinskim namjerama. Ako jesu, zahvalimo se Bogu, a ako nisu...imamo pravo Izbora da tim mogućnostima kažemo NE! i da biramo ponovo, dok ne izaberemo ono što želimo. Da li je to onda igra na prevaru? NE, to je samo svjesniji način biranja realnosti. Niti jedna duša u sebi ne nosi namjeru da iskusi patnju, stradanja i sl. Nužnost nije moranje, nužnost je posledica ne-svjesnog izbora. Međutim postoji karma, a karma nije vezana za dušu već za razum, za memoriju. Karmička iskustva su ona iskustva koja moraju da se dešavaju sve dotle dok duh unutar entiteta ne shvati gdje i kako je iskrivio realnost namjerenu dušom, od Boga, tj. kako je iskrivio shvatanje procesa kreacije ili kako ga ja nazivam 'Principa Projekcije'. Jednom kada se Princip Projekcije shvati u njegovoj potpunosti i po njemu počene živjeti, stvarati realnost, karma više nemože biti kreativni dizajner realnosti. Postajemo svjesno svog izbora a samim tim stvaramo realnost onako kako je dušom namjereno, s punim potencijalom.