Paranoja?!

nema to veze sa temom, sasvim je irelevantno to što ti govoriš, ovde su u pitanju tendencije, smer a ne eventualni povod da bi se ostvario taj zacrtani smer deničara

Ja prosto ne mogu da shvatim kako ljudi ne razumeju da je gej parada bila samo pogodan trenutak da desničari dođu do svog cilja a taj nije sprečavanje gej parade već nmametanje svog sistema vrednosti, svoje vlasti
Ti misliš da su desničari ovde našli priliku za puč ? :eek:

Диктатура

Диктатура се према облику власти и државног уређења сврстава у прву подјелу а то је према облику владавине. Ова подјела се узима према особинама које имају носиоци власти, начину доласка на власт, те према односу власти и владара према грађанима.
...
И шта имамо ?
Државу која пропагира педере,гуши слободу медија,хапси неистомишљенике...

:lol:

Један али вредан.
И не заборави хапшење Караџића ;)

Uspeh bi bio da zaposle broj ljudi koje su obecali(mislim ne samo poznanike i rodjake).Uspeh bi bio kad bi korupcija istih na vlasti bila sasecena na barem 50%.Uspeh bi bio kad bi se ovaj narod opametio,tako da ne vidim nikakav uspeh u onome sto si napisala!

I da treba nam drzavni udar...ali ko da ga izvede?Radikali?:roll:

Диктатура

Диктатура се према облику власти и државног уређења сврстава у прву подјелу а то је према облику владавине. Ова подјела се узима према особинама које имају носиоци власти, начину доласка на власт, те према односу власти и владара према грађанима.
...
И шта имамо ?
Државу која пропагира педере,гуши слободу медија,хапси неистомишљенике...

Ne spamuj, tema o pederima je na pdf-u Beograd

Uspeh bi bio da zaposle broj ljudi koje su obecali(mislim ne samo poznanike i rodjake).Uspeh bi bio kad bi korupcija istih na vlasti bila sasecena na barem 50%.Uspeh bi bio kad bi se ovaj narod opametio,tako da ne vidim nikakav uspeh u onome sto si napisala!

I da treba nam drzavni udar...ali ko da ga izvede?Radikali?:roll:

А замисли овако : ураде они све то лепо како су обећали и радикали направе удар и зезну ствар. Значи боље прво њих да сатру па онда на миру да раде :mrgreen: :rotf:

А замисли овако : ураде они све то лепо како су обећали и радикали направе удар и зезну ствар. Значи боље прво њих да сатру па онда на миру да раде :mrgreen: :rotf:

Samo ovoliko cu ti reci.Nijedna aktuelna stranka(na vlasti ili iz "opozicije" uopste) nije sposobna da nas povede u bolju buducnost!

Državni udari, država nemoćna pred siledžijama...

Ispade da je najveći propust ove države to što homoseksualci nisu održali svoju paradu.

Izgleda da neke zaista trese žestoka paranoja...

Državni udari, država nemoćna pred siledžijama...

Ispade da je najveći propust ove države to što homoseksualci nisu održali svoju paradu.

Izgleda da neke zaista trese žestoka paranoja...

Није проблем парада.Проблем је што је господи са власти пропала још једна прилика да се на челу параде сликају за медије и покажу целом свету како су они врхунски примерак демократске власти.

Aj preciziraj jel govoriš o Obrazu, Stroju 1389, navijačima ili o desnim strankama - ili svima zajedno ?

Ako je tako - kako uklapaš novi zakon o informisanju (po meni diktatorski) sa desničarima ?

Kao želju za vlašću, nadmoći kako bi ga drugačije uklapala, čista ucena pa to ti je argument više u ovome što ti govorim, čista nemoć države da se suprostavi retrogradnim pojavama u društvu, pa na takvim stvarima države padaju, to su pirove pobede.
Pa vidiš li ti kako se podilazi tajkunima, kako im se nameštaju zakoni da im pogoduju pa kad sve to zajedno uklopiš u celinu tačno vidiš da neko želi ceo sistem vrednosti da izmeni i državu okrene naglavačke

Poslednja izmena:
Ti misliš da su desničari ovde našli priliku za puč ? :eek:

Izvini,ali kako moze da se izvrsi puch nad okupatorom :dontunderstand:

Mislim imas ti 10 vrsta vladavina i svaka moze za sebe da smatra da je narodna,isto su verovatno i turci mislili..........ALI..........ova vlast je dosla na istu drzavnim udaromi ona je nelegalna,tako da se svaka akcija protiv nje moze tj. MORA gledati iz ugla oslobodjenja iliti bune.

Ne menjajte teze.

Ne samo da mislim, sigurna sam u to, i ako u kratkom roku država to ne saseče ajme i kuku nama.
9 godina se priprema teren za to, 9 punih godina

Sta se bre sprema 9 godina :hahaha:

Pa i vama treba da bude kuku,sta je tu lose :dontunderstand:

Kao želju za vlašću, nadmoći kako bi ga drugačije uklapala, čista ucena pa to ti je argument više u ovome što ti govorim, čista nemoć države da se suprostavi retrogradnim pojavama u društvu, pa na takvim stvarima države padaju, to su pirove pobede.
Pa vidiš li ti kako se podilazi tajkunima, kako im se nameštaju zakoni da im pogoduju pa kad sve to zajedno uklopiš u celinu tačno vidiš da neko želi ceo sistem vrednosti da izmeni i državu okrene naglavačke
Pa ja ti pričam o USA i 11/9 ... Ti kažeš spam ...

Tajkuni su po defoltu u vlasti, a ko bi onda finansirao ove omražene desničarske golaće iz opozicije. Utrošene su stotine miliona dolara da bi žuti došli na vlast. Kako to da ne vidiš da zapravo sva korist ide aktuelnoj vlast ?

1. Zabraniš priču
2. Zabraniš protivnike
3. Vladaš kako ti se hoće

Pa ja ti pričam o USA i 11/9 ... Ti kažeš spam ...

Tajkuni su po defoltu u vlasti, a ko bi onda finansirao ove omražene desničarske golaće iz opozicije. Utrošene su stotine miliona dolara da bi žuti došli na vlast. Kako to da ne vidiš da zapravo sva korist ide aktuelnoj vlast ?

1. Zabraniš priču
2. Zabraniš protivnike
3. Vladaš kako ti se hoće

Mislim da se ovde vodi bitka na 2 kraja jer ni meni nije bilo jasno kako se globalistički imperij ovekovečen u tajkunima može podudariti sa strogo patrijahalnim desničarima i znaš li šta sam zaključila, zaključila sam da imamo jednu nepoznatu u jednačini a ta je ko finansira ultradesničare, a pored toga sam, zaključila da sprega države i tajkuna direktno provocira drugu stranu ustvari preko njih provocira njihove finansijere i da je to ustvari borba ne ultradesničara protiv države nego borba njihovih finansijera protiv države i tajkuna koji je podržavaju.
Valjda sam bila jasna, nadam se bar.
I počnu li padati tajkuni, treba jako pažljivo pratiti kontekst toga jer će to biti siguran znak da se nešto počelo dešavati dal pozitivno ili negativno to će ovisiti o namerama tj. da li će pasti zbog svoje gramzivosti i zakona ili zbog nečije prevlasti nad državnim odlukama

Ово није пуч ,него чиста елиминција опасности од идеологија које нису под контрололм партиократија.Лаци је рекао исто ко у УСА апосле 11.9.2001 слажем се.
Паралела је лака напанеш муслимане(десничаре) они узвртае ,произведеш сам неке акције оптужиш њих и статнизујше их корз медије и забраниш их

РАЈХСТАГ?

Mislim da se ovde vodi bitka na 2 kraja jer ni meni nije bilo jasno kako se globalistički imperij ovekovečen u tajkunima može podudariti sa strogo patrijahalnim desničarima i znaš li šta sam zaključila, zaključila sam da imamo jednu nepoznatu u jednačini a ta je ko finansira ultradesničare, a pored toga sam, zaključila da sprega države i tajkuna direktno provocira drugu stranu ustvari preko njih provocira njihove finansijere i da je to ustvari borba ne ultradesničara protiv države nego borba njihovih finansijera protiv države i tajkuna koji je podržavaju.
Valjda sam bila jasna, nadam se bar.
I počnu li padati tajkuni, treba jako pažljivo pratiti kontekst toga jer će to biti siguran znak da se nešto počelo dešavati dal pozitivno ili negativno to će ovisiti o namerama tj. da li će pasti zbog svoje gramzivosti i zakona ili zbog nečije prevlasti nad državnim odlukama

Ово јесте могуће дешавање,када би тајкуни и ове органозације имали различите управљаче
али Зебра и једни ид руги имају исти центар координације

Е сада могуће је да су тајкуни отказали послушност центру ,па центар оће да их се реши и направи нове тајкуне

Back