Paradoks danasnjih klinki i likova koji se zale da nemaju devojku (nejebaci)

Te radodajke sigurno ne drze otvoren salter i daju brojeve, pa te prozove kada dodjes na red, nisu one socijalni centar pa da daju svima, nego ako si smeker, dobar auto, tozla, ovo ono, e onda ti dodju za sto. Ima i one koje nisu sponzoraje, ali vole da provociraju, pokazu mesa, ali i one nisu socijalna ustanova, pa ne daju svakome, nego prica, smek, ovo-ono.

E oni koji nemaju to, njima nista. Mada ima i onaj sloj cura koje nisu u tom nekom fazonu "bataci i grudi na izvolte", ali opet, ni one nece svakog, opet mora neka prica, malo smeka. Ko nema ni to, pa nista, sedi i kuka.

To nije tacno. radodajke hoce da daju i onima koji nemaju toliko para. Nije uslov da kresnes zenu da imas para. To dodje u kasnijem periodu kada zena gleda sa kim ce da bude.

Skroz je istina da danas od ovih malih hurvica ne mozes da zatvoris slic..majke mi,to je tolika hiperprodukcija savakojakog sljama,da bi trebalo doneti neku uredbu
ko sve moze posedovati mindzu i deliti je okolo..hocu retji da je izbor kvalitetnih hurvi skroz suzen.Sa druge strane,oseca se kod muske populacije,sve vece prisustvo
ovih feminiziranih likova,koji nisu ni tamo ni ovamo,kad ga sretnes na ulici u dilemi si dal da ga na*guzis ili da ga izudaras.Tu je i ta grupacija vecitih mladozenja koji traze idealan spoj,traze neke zene koje u stvari danas ne postoje,na kraju se ulepe za nekog ugursuza koga ne mogu ocima da gledaju.

Dakle u nasem drustvu punom paradoksa (ko i uvek) nije mi jasan ovaj.:think:

Kako to u isto vreme jedna grupa ljudi vice kako su danasnje klinke kur*ve, kako su uopste lake, kako se oblace bla bla bla.
Dok druga grupa u isto vreme vice eto kako se ne moze naci devojka, kako zene ne daju tako lako kao nekada.
Sto je jos gore ova druga grupa priziva to neko imaginarno proslo vreme (valjda kad su roditelju nalazili zenu ne znam).:eek:

Sta vi mislite?

Evo ja na primer, sa zenama nemam pojma iako dobro izgledam ali nikad nisam optuzivao ,,danasnje vreme ili zene u globalu``.

Možda je ovde problem THE EGOIST :D

Kako to u isto vreme jedna grupa ljudi vice kako su danasnje klinke kur*ve, kako su uopste lake, kako se oblace bla bla bla.
Dok druga grupa u isto vreme vice eto kako se ne moze naci devojka, kako zene ne daju tako lako kao nekada.

Sto je jos gore ova druga grupa priziva to neko imaginarno proslo vreme (valjda kad su roditelju nalazili zenu ne znam).:eek:

Sta vi mislite?

Evo ja na primer, sa zenama nemam pojma iako dobro izgledam ali nikad nisam optuzivao ,,danasnje vreme ili zene u globalu``.

To je tako zato sto imas manju grupu muskaraca koja seta vecu grupu zena.A ako izuzmes Beograd i mozda Novi Sad doci ces do zakljucka da zena ima daleko manje.Pa imas tu grupu muskaraca koji su i lepi i bogati i dobri frajeri i imaju sve ono sto zene izvoljevaju i koji bukvalno mogu da biraju pa oni govore kako su sve zene lake i kako ih je lako imati.A imas i grupu nas ubogih sirotana koja samo moze da kuka kako nas nijedna nece jer nemamo ni neki preteran izgled ni kintu ni sarm a u svakodnevnoj borbi za egzistenciju ni vremena da se sa njima bahcemo.A onda ima i ta treca grupa ovih iz druge grupe koji se pretvaraju da pripadaju prvoj grupi.Prosto lazu i sebe i druge kako su neki mega je*aci a zene ih u stvari ne gledaju ko smrdljiv sir ali je njih sramota da priznaju pa se tese.

Sto bi rekao jedan moj drug - ja mislim da u ovoj zemlji imas nekih mozda 2000 muskaraca koji setaju apsolutno sve zensko sto valja a mi ostali ako nam slucajno nesto zapadne.U smislu da imas tipa koji je u isto vreme sa 3,4 ribe i menja ih svaki cas.A jednom kada ih on sutne,one se nikako nece zadovoljiti sa nekim losijim od njih.Nego ce opet biti sa tipom kojem ce mozda biti tek treci,cetvrti izbor ali sta sad...

To je tako zato sto imas manju grupu muskaraca koja seta vecu grupu zena.A ako izuzmes Beograd i mozda Novi Sad doci ces do zakljucka da zena ima daleko manje.Pa imas tu grupu muskaraca koji su i lepi i bogati i dobri frajeri i imaju sve ono sto zene izvoljevaju i koji bukvalno mogu da biraju pa oni govore kako su sve zene lake i kako ih je lako imati.A imas i grupu nas ubogih sirotana koja samo moze da kuka kako nas nijedna nece jer nemamo ni neki preteran izgled ni kintu ni sarm a u svakodnevnoj borbi za egzistenciju ni vremena da se sa njima bahcemo.A onda ima i ta treca grupa ovih iz druge grupe koji se pretvaraju da pripadaju prvoj grupi.Prosto lazu i sebe i druge kako su neki mega je*aci a zene ih u stvari ne gledaju ko smrdljiv sir ali je njih sramota da priznaju pa se tese.

Sto bi rekao jedan moj drug - ja mislim da u ovoj zemlji imas nekih mozda 2000 muskaraca koji setaju apsolutno sve zensko sto valja a mi ostali ako nam slucajno nesto zapadne.U smislu da imas tipa koji je u isto vreme sa 3,4 ribe i menja ih svaki cas.A jednom kada ih on sutne,one se nikako nece zadovoljiti sa nekim losijim od njih.Nego ce opet biti sa tipom kojem ce mozda biti tek treci,cetvrti izbor ali sta sad...
Boldovano.:rotf::lol:

Ja sam dok sam studirao ziveo u nekoj maloj sobi u kuci i imao sam par takvih cimera gde smo zajedno koristili kupatilo.
I kasnije sam takodje ziveo tako neko vreme... Srecni dani.:zaljubljena:
Reso u sobi i to je to.
Dolazile su kod svakog i devojke i drugarice...

I one bas, bas lepe... A jedan je bio sa sela bas iz okoline Cacka, a taj nije stajao kako ih je menjao, a nije bio neki ultra lovator. Ni kola nije imao. A devojka mu je redovno pizdela kad je provaljivala sta radi, stizu porukice i to...

Nekad mislim da takvo stanje koje opisujes ima najvise veze sa seoskom sredinom i nedostatkom druzenja sa devojkama.

Da na primer imas 10 drugarica koje imaju po 10 drugarica... I svaki put kad je neka zurka/rodjendan one i tebe pozovu, ti odes i tamo upoznas gomilu i nekoj bi se po pravilu uvek svideo.

Ja mislim da je to samo do toga. Po nekom mom misljenju, uvek moze da se nadje devojka veoma lako. E sada i ona moze biti sa nekoliko njih.:lol:

Poslednja izmena:
Boldovano.:rotf::lol:

Ja sam dok sam studirao ziveo u nekoj maloj sobi u kuci i imao sam par takvih cimera gde smo zajedno koristili kupatilo.
I kasnije sam takodje ziveo tako neko vreme... Srecni dani.:zaljubljena:
Reso u sobi i to je to.
Dolazile su kod svakog i devojke i drugarice...

I one bas, bas lepe... A jedan je bio sa sela bas iz okoline Cacka, a taj nije stajao kako ih je menjao, a nije bio neki ultra lovator. Ni kola nije imao. A devojka mu je redovno pizdela kad je provaljivala sta radi, stizu porukice i to...

Nekad mislim da takvo stanje koje opisujes ima najvise veze sa seoskom sredinom i nedostatkom druzenja sa devojkama.

Da na primer imas 10 drugarica koje imaju po 10 drugarica... I svaki put kad je neka zurka/rodjendan one i tebe pozovu, ti odes i tamo upoznas gomilu i nekoj bi se po pravilu uvek svideo.

Ja mislim da je to samo do toga. Po nekom mom misljenju, uvek moze da se nadje devojka veoma lako. E sada i ona moze biti sa nekoliko njih.:lol:

Pa glavni problem jednog dobrog dela pa i mene je sto se ne izlazi dovoljno i ne upoznaje neki veci broj zena.

Kad kao neki moji izlazis gde stignes, onda statistika uskace u pricu a ona kaze da ce ces se od 20 devojaka svideti bar jednoj ako si neke prosecne lepote.

Ja ne upoznam ni 5 njih mesecno tako da je to glavni problem.
A druga stvar je i to druzenje, ko se ranije druzi sa njima ima vece izglede da kasnije bude muvator.

Pa glavni problem jednog dobrog dela pa i mene je sto se ne izlazi dovoljno i ne upoznaje neki veci broj zena.

Kad kao neki moji izlazis gde stignes, onda statistika uskace u pricu a ona kaze da ce ces se od 20 devojaka svideti bar jednoj ako si neke prosecne lepote.

Ja ne upoznam ni 5 njih mesecno tako da je to glavni problem.
A druga stvar je i to druzenje, ko se ranije druzi sa njima ima vece izglede da kasnije bude muvator.

Ili da ga one muvaju.:lol:

Sta vi mislite?

Mislim da treba cutati i karati, kad se nadje nesto u tu svrhu. :deda2: Nista vika, cika, skika, samo cutanje...

Danas svaka budala, ima mogućnost da izrazi mišljenje na fejsbuku, a ovi što uređuju kojekakve portale, samo čekaju da to prenesu na svoje "sajtove" i povećaju broj klikova

Evolucija svesti u nekom periodu istorije u odnosu na prethodni je misterija, ali ponešto i nije. A to je da postoji sudbina ili karma. Nekom nije suđeno da ima takva iskustva u životu. Zbog raznoraznih razloga, ali to je tako. Što kaže jedan prijatelj junaku Kamijevog romana "Sretna smrt": "vi ćete ostati sami, to je sve"

Što se tiče materijalnog, možda nije uvek presudna imućnost, ali privatnost jeste, mnogi mladi o tome mogu samo da sanjaju. Na stranu, ta kvalifikacija, imati para i slično. Ta granica je raspadajućim državama i društvima, vrlo nejasna. Današnje zombi generacije više ne čitaju pravu literaturu. U protivnom, možda bi , neki od njih, proširili svoje vidike i shvatili da nije sve ni u *ebanju. Kod normalnih ljudi libido ionako slabi sa godinama pogotovo, kod dugačkih perioda apstinencije. Nije ni to kraj sveta i sa tim se živi

Sta vi mislite?

Verovatno zato što u prvoj grupi spadaju tatini sinovi i buržujčići kojih je 10-15%, pa im se ribe same skidaju, te s toga oni logično govore da su lake. U drugu grupu spadaju uglavnom momci tankog novčanika i materijalne nestatuiranosti,srednjeg fizičkog izgleda koji su marginalizovani sa vidika tih "ku*vi" te ih one ni ne primećuju. Tako da je reč o dve potpuno dijamteralno različite grupe ljudi. Nema tu filozifije neke

Back